UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ EŞİYLE EVLENİRKEN GİYDİĞİ GELİNLİĞİ OYNADIĞI FİLMDE GİYDİ!

8 yıl önce Hakan Eratik'le evlenirken giydiği gelinliği rol aldığı sinema filminde de giyen Yeşim Salkım, çekimlerin ardından gözü gibi baktığı gelinliğini hayranına hediye etti.

ESKİ EŞİYLE EVLENİRKEN GİYDİĞİ GELİNLİĞİ OYNADIĞI FİLMDE GİYDİ!

Ünlü sanatçı  Yeşim Salkım 8 yıl önce  Hakan Eratik'le evlenirken giydiği gelinliği rol aldığı sinema filminde de giydi. Salkım, çekimlerin ardından gelinliği filmin çekildiği  Muğla  Seydikemer'de bulunan bir hayranına hediye etti.

GELİNLİĞİNİ SON KEZ ÜZERİNDE TAŞIDI

Başrollerini  Yeşim Salkım,  Kadir Çöpdemir,  Metin Zakoğlu ve  Nedim Saban'ın paylaştığı 'Bahtiyar Bahtıkara' isimli sinema filminin çekimleri  Muğla'da tamamlandı. Filmin düğün sahnesinde  Yeşim Salkım sekiz yıl önce  Hakan Eratik'le evlendiği zaman giydiği gelinliği üstünde taşımayı tercih etti.

HAYRANINA HEDİYE ETTİ

Eski günlerini hatırlayan oyuncu, gelinliği ise filmin çekildiği  Seydikemer ilçesin de yaşayan bir hayranına hediye etti. Hayranını kıramayan Salkım, 8 yıl önce giydiği gelinliğini sinema filminde kullanmayı tercih ettiğini ve bir hayranının gelinliği istemesi üzerine kırmayarak hediye ettiğini ifade etti.

         

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYeşim Salkım