UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. ESRA EROL’DAN İLK RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!..

Evlilik programlarının KHK ile yasaklanması gündemdeki yerini koruyor. Zuhal Topal'la programı için format değişikliği kararı alınırken, evlilik programlarının lokomotif ismi Esra Erol'dan şoke eden açıklama geldi: “İlk günkü gibi devam edeceğiz”

FLAŞ!.. ESRA EROL’DAN İLK RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!..

Evlilik programlarıyla ilgili tartışma sürüyor. Geçtiğimiz günlerde evlilik programlarının Kanun Hükmünde Karaname ile yayından kaldırılmasının yolu açılmıştı. Ancak KHK deyim yerindeyse tam bir kaos yarattı. KHK ile yasaklama getirilen ancak fiilen bu yasakların uygulanmadığı programlardan bazıları çıkışı format değiştirmede bulsa da atv’de evlilik programı yapan Esra Erol’dan konu hakkında şok bir açıklama geldi; “İlk günkü gibi yayına ediyoruz”. Hafta içi her gün Star TV'de ‘Zuhal Topal'la' isimli programı yapan sunucu Zuhal Topal, format değişikliğine gittiklerini duyurdu. Topal’ın bu kararı stratejik bir hamle olarak değerlendirildi.

 

“BİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ DESTEKLİYORUZ”

Ancak evlilik programlarında başı çeken Esra Erol’un yardımcısı Yağmur Gönül Taş’tan şok bir açıklama yapıldı. “Biz programımıza ilk günkü gibi devam ediyoruz, herhangi bir format değişikliği yapılmayacak. İlk günkü yayınımız nasılsa şu anda öyleyiz. Biz ayrıca 10 yıldır bu programda sosyal sorumluluk projelerine destek oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde Esra Hanım otizmli çocuğu olan bir aileye programında yardım etti. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz”…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERESROL EROL