UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANNELER GÜNÜ GELİYOR! SEN NE ALACAĞINA KARAR VERDİN Mİ?

Her zaman yanı başımızda olan, bizi hiç yalnız bırakmayan en değerli varlıklarımız, annelerimizin kendilerini özel hissedeceği hediye arayışına herkes şimdiden başladı…

ANNELER GÜNÜ GELİYOR! SEN NE ALACAĞINA KARAR VERDİN Mİ?

Bu arayışta akıllara ilk gelen ise Boyner mağazaları oldu.
Boyner hayatımızdaki en değerli varlıklarımız annelerimizi bu özel günde de unutmadı.
Dünyaca ünlü markaların ve Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalara ait seçili kadın koleksiyonları ile fark yaratan Boyner, geniş kozmetik dünyasında sunduğu sürpriz Anneler Günü kampanyası ve Boyner’e özel ürünleriyle 1000’den fazla seçenek sunuyor…

Boyner, 5-14 Mayıs tarihleri arasında geçerli avantajlı Anneler Günü kampanyasıyla annesinin yüzünü güldürmek isteyenleri ve modayı yakından takip eden anneleri Boyner ve boyner.com.tr’ye bekliyor.
Farklı model ve tarza göre elbise ve bluzlarla, birbirinden renkli desenlere sahip triko ve şallar, rahat ve tarz ayakkabı modelleri, aksesuar ve çantalar, dünyaca ünlü aktif spor markalarının geniş koleksiyonları ile alışverişi keyfe dönüştürüyor.
Anneler Günü’ne özel 5 -14 Mayıs arasında yapacağınız 300 TL’lik alışverişe 100 TL hediye çeki ile Boynerleme fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik Axess ve Card Finans’a özel 9 taksit ve Hopililere özel sürprizlerle. 5-14 Mayıs arasında dünyaca ünlü kozmetik markalarından yapılacak her 250 TL’lik alışverişe anında 75 TL indirim sunuluyor. 100 TL lik hediye çeki ise 300 TL’lik kozmetik dışı alışverişlerde kullanılabiliyor.
Boyner’e özel hediye alternatifleri arasında Lancome La Nuit Tresor EDP ve sadece Boyner’de Marc Jacobs Divine Decadence EDP baharın tazeliğini teninizde yaşatıyor. Lancome, Estee Lauder, Chanel, Clinique, Shiseido, Giorgio Armani, Calvin Klein, Lancaster, Cacharel, Carolina Herrera, Burberry ile renkli kozmetik ürünlerinden oluşan hediye seçenekleri özel fiyatlarla sunuluyor.
Ürün ve marka zenginliğiyle her mevsimde keyifli alışveriş deneyimi sunan Boyner; Love Moschino, Versace Jeans, Calvin Klein, Beymen, US Polo, Mavi, Koton, Loft, Twist, Network, T-Box, İpekyol, Beymen Business, Vero Moda, Jack&Jones, Pierre Cardin, İnci, Bambi, Tommy Hilfiger, Greyder, Lacoste, Divarese, Beymen Studio, İnci, Nike, Adidas, Skechers, Reebok, Puma, Converse, Hummel, Camper, Superga, Vakko, Clarks, New Balance, Cotton Bar, Birkenstock, Nine West, Swarovski gibi yüzlerce markanın yeni sezon koleksiyonlarını her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerle, 37 şehirdeki 95 mağazasında ve boyner.com.tr’de müşterileriyle buluşturuyor.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERboyner anneler günü