UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“YETER YA. AKLINA GELEN BANA BİR ŞEY ALDIRIYOR”

Ünlülerin arabaları hepimizin merak ettiği konuların başında geliyor.

“YETER YA. AKLINA GELEN BANA BİR ŞEY ALDIRIYOR”

Bizler de her sakallıyı dedem zannettiğimiz gibi ünlülerin altındaki her otomobili de kendilerinin biliyoruz. Hemen klavyenin başına oturup onun mu değil mi, ikinci el mi sıfır mı diye bakmadan haberi patlatıyoruz.

Aylarca Yağmur Sarıoğlu’nun olmadığı Lamborghini’yi onun aldığını yazdınız. Gerçi şimdi onun. Yaza yaza otomobil almak zorunda bıraktım.

Tolgahan Sayışman’ın bir türlü sahip olmadığı, galerici arkadaşından alıp Bebek’te tur atıp görüntü verip haber olmak istediğini, kaç kişi biliyorsunuz. Biliyorsunuz da haber yapıyorsanız o daha da kötü.

Peki Kenan Doğulu ile Beren Saat’in bindiği turkuaz renkli Mini Cooper’a ne diyeceksiniz. Onu da aldırdık kendisine. Ama Mini Cooper kendisine 1 haftalık test etsin diye verilmişti. Olsun biz haber yaptık demekle olmuyor.

Bu arada bu otomobil ne hikmetse hep Bebek de haber oluyor. Herhalde galeriler milyonluk otomobillerin daha uzakta kullanmalarına ve haber olmalarına izin vermiyor! 

Gelelim Kıvanç Tatlıtuğ’a. Yıllarca bir BMW’den indi bir BMW’ye bindi. Hiç biri de kendisine ait değildi. Çünkü Borusan Otomotiv, Kıvanç Tatlıtuğ’a tanıtımı için  otomobilleri haftalık kullanması için veriyordu.

Bir de ailemizin sanatçısı var. Mustafa Ceceli. O da öyle. Onun olmayan otomobillerle haber olmaya bayılıyor. Range’den inip Bentley’e biniyor. Bentley’den inip Aston Martin’e biniyor. Ferrari’den inip Porsche’a biniyor. Ama ne yazık ki hep yol arkadaşı Range oluyor. Çünkü sahip olduğu tek otomobil bu.

Gelelim otomobilleriyle da meşhur olan en ünlümüz Cem Yılmaz’a. Otomobil hastası. Cem Yılmaz, şimdiye kadar aldığı otomobilleri satmasaydı güzel bir galeriye sahip olurdu. Ama değil. Çünkü Cem Yılmaz otomobil almaya kendi bile gitmiyor. Cem Yılmaz için sıfır otomobil almıyor desek yalan olmaz. Cem Yılmaz ikinci elci. Galeriyle açık hesap çalışıyor. Galerinin sitesindeki otomobilleri beğeniyor. Şoförünü gönderip beğendiği otomobili aldırıyor. Hevesini aldığı otomobili de geri gönderiyor. Cem Yılmaz’ın dediği gibi, “Aklına gelen bana bir şey aldırıyor. Sinir oluyorum ya… Deli galiba bunlar… Araba, ev, saat… Yeter ya.”  Twitter’da böyle yazıyorsun Cem Yılmaz. Ama alıyorsun…

Bu otomobillerle ilgili başka bir konu daha var. Her gördüğümüz otomobil sıfır yazmamız. Burak Özçivit ile ilgili bir otomobil haberi okumuştum. Burak Özçivit, Mercedes G500 sıfır jip için 800 bin lira ödediği yazılıydı. Bir otomobil ikinci eldi. 2003 model. Fiyatı da 250 bin liraydı. Tabi bu durum ünlülerinde işine geliyor. Hiç seslerini çıkarmıyorlar. Ama Burak Özçivit’in şimdi kullandığı Range Rover sıfır. 900 bin liraya aldı.

Herkese otomobilleriyle kazasız belasız günler…  


Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEM YILMAZ