UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN ÇETİN’İN OĞLU RÜZGAR İÇİN YENİ BİR DAVA DAHA AÇILDI!..

Alkollü kullandığı otomobil ile polis aracına çarpıp, bir polisin ölümüne, diğer polisin ise engelli kalmasına sebep olan Rüzgar Çetin için yeni bir dava açıldı

SİNAN ÇETİN’İN OĞLU RÜZGAR İÇİN YENİ BİR DAVA DAHA AÇILDI!..

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin için sigorta şirketi de dava açtı. Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’nin haberine göre; Şirket, polislerin ailelerine ödediği 517 bin TL’lik tazminatı ödemesi için Çetin’e karşı icra takibi başlattı. Çetin, “Kimseye borcum yok” diyerek icra takibini durdurdu; ancak bir kısmını ödedi. Şirket, Çetin’in, kalan 282 bin TL’yi de ödemesi için dün dava açtı.

Kaza sonrası bir süre tutuklu kalan Çetin, yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

SADECE 235 BİN TL ÖDEDİ

Rüzgar Çetin, avukatı aracılığı ile icra takibine itiraz etti.

İstanbul İcra Müdürlüğü’ne yapılan itirazlarda, Çetin’in sigorta şirketine borcu olmadığı, bu nedenle borcun tamamına itiraz edildiği kaydedildi.

Bu itiraz sonrası icra takibi durdu.

Çetin, borca itiraz etse de parçalar halinde icra dosyasına 235 bin TL’lik ödeme yaptı.

“YÜZDE 20 DE ‘İNKÂR’ TAZMİNATI ÖDESİN”

Bu kez sigorta şirketi devreye girdi.

Şirket avukatı aracılığı ile dün İstanbul Ticaret Mahkemesinde dava açtı. Davanın konusunu, ‘itirazın iptali ve takibin devamı’ oluşturdu.

Şirket avukatı, borca haksız yere itiraz edildiğini öne sürerek Çetin’in, alacak tutarı olan 282 bin TL'nin yüzde 20'si kadar da icra inkâr tazminatı ödemesini talep etti.

Dün açılan davada, Çetin’in menkul ve gayrimenkulleri üzerinde de tedbir konulması talep edildi. Dava dilekçesinin Çetin’e tebliği sonrası ise dosyaya Çetin’in savunmasını sunması bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRÜZGAR ÇETİN