UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İBRAHİM ERKAL'IN VEFATI SANAT DÜNYASINI YASA BOĞDU!..

Sanatçı İbrahim Erkal, akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Erkal'ın vefat haberinin duyulmasının ardından sanatçı dostları üzüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

İBRAHİM ERKAL'IN VEFATI SANAT DÜNYASINI YASA BOĞDU!..

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen sanatçı İbrahim Erkal, akşam satlerinde kalbinin de iflas etmesi sonucu hayatını kaybetti. Erkal'ın doktoru, ünlü sanatçının 22:10'da kalbinin durduğunu açıkladı.

SANATÇILARDAN İBRAHİM ERKAL PAYLAŞIMLARI

Ölüm haberinin duyulmasının ardından sanatçılar sosyal medyada İbrahim Erkal için paylaşımlar yaptı.

Instagram'dan paylaşım yapan Alişan, "Nurlar içinde yat abim... Mekanın cennet olsun. Allah'ım önce ailene sonra biz sevenlerine sabırlar versin." notunu yazdı.

"DİLİM VARMIYOR SÖYLEMEYE"

Nihat Doğan ise "Dilim varmıyor söylemeye ama maalesef büyük sanatçımız ibrahim Erkal'ı kaybettik. Ah be İbrahim'im ah be Erkal'ım ah be Dadaşım çok erken gittin. Bir kez daha anladım ki dünya kötülerin dünyası. İyilere bu dünyada yer Yok. Rabbim mekanını cennet eylesin merhameti ile muamele edip taksiratını affetsin. Tüm Türkiye'nin tüm sevenlerinin hepimizin başı sağolsun." ifadelerini kullandı.

"AH YALAN DÜNYA, HOŞÇAKAL CANISI"

Twitter'dan paylaşım yapan Sinan Akçıl, "Mekanın cennet olsun İbrahim Erkal... Şarkılarınla, ürettiklerinle hiç unutulmayacaksın. Ah yalan dünya, hoşçakal canısı." diye yazdı.

Demet Akalın ise Tweet'inde "Dönmeyeceğini biliyordum o yoldan be canısı. Tanımadığımız halde sen efendiliğinle kalpteydin be canısı güle güle İbrahim Erkal." notunu paylaştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13