UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAİNAT GÜZELLİK YARIŞMASINA MÜSLÜMAN MODEL REST ÇEKTİ!

Müslüman model Kainat Güzellik Yarışmasına bikini giymeyeceğini açıkladı.

KAİNAT GÜZELLİK YARIŞMASINA MÜSLÜMAN MODEL REST ÇEKTİ!

Kainat Güzellik Yarışması’nda (Miss Universe) İngiltere'yi temsil edecek adaylar arasında yer alan Müslüman model Muna Jama, yarışmada bikini yerine kaftan giyecek.

İngiltere’nin Kainat Güzellik Yarışması adaylarından biri olan 27 yaşındaki Müslüman model Muna Jama, seçilmesi halinde uluslararası yarışmada bikinili yürüyüşe kaftanla katılacak.

Daily Mail’in haberine göre Jama’nın seçilmesi durumunda ilk kez bir İngiliz aday, Kainat Güzellik Yarışması’nda bikini giymeyecek.

Somali asıllı İngiliz model Jama, Kainat Güzellik Yarışması’nda İngiltere, Galler ve İskoçya'yı kapsayan Büyük Britanya'yı temsil edecek modellerden biri olmak için yarışıyor.

İnancı gereği bikini giymeyeceğini söyleyen Jama, yarışmanın organizatörlerine bikiniyle kendisini rahat hissetmediğini söyleyerek bikini yerine kaftan gitmesine izin verilmesini istedi.

"Sahilde olsam bikini giymezdim. Bu yüzden sırf puan kazanmak için yarışmada da bikini giymeyeceğim" diyen Jama'nın talebi, Miss Universe organizatörleri tarafından kabul edildi.

Haziran ayında Cardiff’te gerçekleştirilecek Büyük Britanya seçmelerinde yer alacak 40 adaydan biri olan Jama’nın Kainat Güzellik Yarışması’nda ülkesini temsil etmek üzere seçilip seçilmeyeceği merak konusu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKainat Güzellik  Muna Jama