UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKILLI TELEFONLARA BEKLENEN YENİLİK GELDİ!

Sadece 5 dakika içinde şarj olabilen akıllı telefon için tarih verildi.

AKILLI TELEFONLARA BEKLENEN YENİLİK GELDİ!

Günümüz teknolojileri akıllı telefonlarının şarj problemini hala çözebilmiş değil. Yüksek ücretler ile satın alınan cihazların şarjları maksimum 1.5 gün dayanabiliyor.

Ancak telefon kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak bir teknoloji kısa bir süre içinde hayatlarımızın bir parçası olabilir. Zira sadece 5 dakika içinde şarj olabilen yeni akıllı telefon modeli için tarih verildi.

StoreDot'un ürettiği ve beş dakika içinde yüzde yüz şarj olabilen akıllı telefonların önümüzdeki yıl piyasaya çıkabileceği belirtiliyor.

Söz konusu teknoloji ilk olarak 2015 yılında, Las Vegas'taki CES teknoloji fuarında kamuoyuna tanıtılmıştı. İsrail merkezli StoreDot'un CEO'su Doron Myersdorf İngiliz BBC televizyonuna konu ile ilgili yaptığı açıklamada bu teknolojinin 2018'in ilk aylarında üretime girmesini beklediklerini söyledi. StoreDot geçen hafta bir teknoloji fuarında, beş dakika içinde şarj olan bataryayla çalışan elektrikli bir araba da tanıtmıştı. Bataryanın arabayla yaklaşık 500 kilometre ilerleyebildiği belirtiliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERakıllı telefon