UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇÖPÇATAN UYGULAMALAR VE AŞK ARAYAN ÜNLÜLER!..

Bazı Ünlülerin, son günlerde, popüler bir arkadaşlık uygulamasını kullanarak aşk arayışına girmeleri hem şaşırtıyor, hem düşündürüyor, bizleri….

ÇÖPÇATAN UYGULAMALAR VE AŞK ARAYAN ÜNLÜLER!..

Genel olarak bu tarz uygulamalarda, fiziksel ve kişisel özellikler belirtilerek, profil oluşturup aynı özelikleri taşıyan diğer kullanıcılarında sizinle sanal ortamda buluşup tanışması bu uygulamaların ortak özelliği.

Güçlü kişiliğini canlandırdığı karakterlerde yansıtan Esra Dermancıoğlu, bu kez bu uygulamalardan birinin sıkı kullanıcısı olarak çıkıyor karşımıza….

Geçen günlerde, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle Nişantaşı’nda  görüntülenen Dermancıoğlu, gazetecileri görünce sevgilisinin elini bırakıp hiç oralı olmadan yoluna devam ediyor.

Sen , tüm özeliklerini, arkadaşlık uygulamalarında profil oluşturarak, binlerce insanların aynı niyetle bulunduğu ortamda paylaş,sonra da Nişantaşı’nda seni görüntüleyen 2-3 gazeteciyi görünce, 25 yaş küçük sevgilinin elini bırakıp oralı olma…Bu nasıl bir çelişki…Anlayamıyoruz…..

Keşke konumuz Dermancıoğlu’nun o günkü muhteşem kıyafet kombini olsaydı ama değil ne yazık ki…Konumuz başarılı oyuncunun, bir ünlü olarak sosyal tanışma uygulamalarında fiziksel özellikleri dahil bir çok kişisel bilgiyi paylaşarak arkadaş araması.

Elbette yargılamıyoruz biz, öyle bir hakkımızda yok, fakat başarılı ve ünlü bir ismin bu yolla arayışa girmesi biraz şaşırtıcı…

İkinci olarak Oryantal Didem de aynı sebep ve aynı yöntemle bu arayışa giren ünlü isimler arasında…

Ünlülerin bu yolla arayışa girmesi sanatçı kişiliklerine zarar verir mi? Ünlü olmalarının getirdiği sosyallik onları tatmin etmiyor mu? Aşk konusunda böyle bir uygulama üzerinden tanıştığın biriyle yaşayacağın ilişkinin temeli ne kadar sağlam olur? Bunlar kafamıza takılan sorulardan sadece birkaçı…

Herkes istediği her şeyi yapabilir fakat,ona gelmeden önce yapılan araştırmalardan tutun, somut örneklere, ortaya atılan iddialardan tutun, internete sızan görüntülere kadar, genel anlamda sanal dünya üzerinden gerçekleşen ilişkilerde ciddi sorunlar yaşandığı artık kundaktaki bebeğe kadar biliniyor.

Bize düşmez elbette, herkes hak ve özgürlük konusunda, başkasına zarar vermeden, özgür yaşayabilir…Yaşamalıdır da…Ama bir yerde bu cümleler, her konuyu, her kişiyi kusurlardan, durumlardan sıyrılmazsını sağlayıp tutarsızlığını ört pas edebilir…


İBRAHİM KARAKUŞ

İbrahimkarakus351@gmail.com 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsanal dünya  flört