UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BALKONDAN DÜŞÜP ÖLEN MANKEN BURCU ÇAĞLAYAN DAVASINDA ŞOK KARAR!

Balkondan düşüp ölen manken Burcu Çağlayan'ın davası sonuçlandı. 2 sanık için mahkemeden beraat kararı çıktı.

BALKONDAN DÜŞÜP ÖLEN MANKEN BURCU ÇAĞLAYAN DAVASINDA ŞOK KARAR!

Antalya'da 7 yıl önce erkek arkadaşının 5. kattaki evinin balkonundan düşen manken Burcu Çağlayan'ın davasında, sanıklar İbrahim Tokgöz ve Murat Ergüç beraat etti.

Manken Burcu Çağlayan 7 yıl önce erkek arkadaşı İbrahim Tokgöz'ün 5. kattaki evinin balkonundan düşüp ölmüştü. Olayla ilgili davada mankenin sevgilisi İbrahim Tokgöz ve Murat Ergüç beraat etti.

SAVCI, SANIKLARA KASTEN ÖLDÜRME SUÇLAMASI YAPMIŞTI

Savcı Erkan Okan, olay yeri keşif ve ölü muayene tutanağı, otopsi tutanağı, olay yeri inceleme raporları ve görüntüleri içeren CD'ler, telefon kayıtları, telefon mesaj tespit tutanakları, Ulusal Kriminal Büro'nun olay değerlendirme raporu, diğer deliller ve tanık ifadeleri dikkate alındığında, sanık İbrahim Tokgöz'ün Burcu Çağlayan'ı "Canavarca hisle eziyet çektirerek, kasten öldürme" suçundan en üst hadden cezalandırılmasını talep etti. Diğer sanık Murat Ergüç'ün de Burcu Çağlayan'ın kasten öldürülmesinde İbrahim Tokgöz'ün fiili eylemine iştirak ettiğini belirten savcı Okan, Ergüç'ün indirim yapılmadan "Kasten öldürmeye yardımda bulunma" suçundan cezalandırılmasını istedi.

MAHKEMEDEN BERAAT KARARI ÇIKTI

Son savunması alınan Tokgöz, suçsuz olduğunu savunarak beraatını talep etti. Sanık Ergüç de bir sözünün olmadığını dile getirdi. Verilen aradan sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti sanıkların ayrı ayrı beraatlarına karar verdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bir deri mağazasında mankenlik yapan 22 yaşındaki Burcu Çağlayan, Fener Mahallesi'nde Temmuz 2010'da, İbrahim Tokgöz'ün (34) 5'inci kattaki evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirmişti. Savcının 4 yıl süren araştırması sonunda İbrahim Tokgöz hakkında "kasten öldürme", arkadaşı Murat Ergüç hakkında ise "kasten öldürmeye yardım etme" suçlamasıyla ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburcu çağlayan  manken