UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGE, NE YAZIK Kİ HACI'NIN ANNESİNİ HAKLI ÇIKARDIN!..

Özge Ulusoy, işte sana geçen yazımda anlatmak istediğim de işte buydu.

ÖZGE, NE YAZIK Kİ HACI'NIN ANNESİNİ HAKLI ÇIKARDIN!..


6 yıllık bir ilişkiden çıkmışsın. Tamam kendini eve kapatma ama bu kadar da açılıp saçılmasaydın.

 

Paran olduğunu, iyi para kazandığını, kimseye muhtaç olmadığını kendi ağzınla söylüyorsun. 6 yılda ufak tefek de yatırımların olmuştur!

 

Hacı Sabancı gibi bir adamla çıkıyorsan da özel hayatına dikkat edecektin. Yaptığın işlerde verdiğin cüretkar pozları, Sabancı ailesini bırak normal bir erkek bile bunu kabul etmezdi.

 

O aileye gelin girmek için hiç çaba sarfetmedin. Kendini ağırdan satmadın. Hacı Sabancı'nın çevresine girmek yerine, sen kendi çevreni onun hayatına soktun.

 

İşte bu noktada sana dediğim de şuydu.

6 yıllık ilişkiden sonra ben buradayım diye kendini ortalara attın. Amacın Hacı Sabancı'yı kıskandırmaktı ama bu davranışların Arzu Sabancı'yı haklı çıkardı. Hacı Sabancı'nın sana döneceği bile varsa dönmezdi.

 

Gelelim üniversitede katıldığın söyleşiye...

 

Ya Özge, benim diyen adamlar üniversite öğrencilerinin karşısına çıkmamak için imtina ederken sen bu gücü nereden buldun anlamış değilim.

 

Oraya çıkmakla neyi kanıtlamak istedin anlayamadım. Acaba karşılarına çıktığında sana bale mi yaptıracaklarını sandın, Yoksa Survivor'ı mı anlattıracaklarını?

 

Elbette sana Hacı Sabancı'yı soracaklar? Elbette bu ilişki de para konusunu sorgulayacaklardı.

 

Dediğim gibi Hacı Sabancı ile 6 yıllık ilişkinde kendini vermediğin bundan belli. Eğer verseydin bu yanlışlara hiç bir zaman düşmezdin. Bir üniversite öğrencisinin sorduğu soruya tüm manken camiasını zan altında bırakacak bir açıklama yapmazdın.

 

“Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyor?” sorusuna "Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani, anlamadım" cevabını verip tarihe geçmezdin.


Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13