UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA! KONSERDE PATLAMA! ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR!

İngiltere'deki konser alanı 'Manchester Arena'daki bir konser sırasında patlama sesi duyuldu. Konser salonu boşaltılırken olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Manchester polisi yaptığı açıklamada olayda 19 kişinin öldüğünü, 50 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ölenlerin çoğunun yaş aralığının 13-18 olduğu ifade edildi.

SON DAKİKA! KONSERDE PATLAMA! ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR!

Pop sanatçısı Ariana Grande'nin konseri sırasında meydana gelen patlama sonrasında panik yaşandığı belirtilirken Manchester Polisinin insanlara bölgeden uzak durmaları çağrısında bulundu. Diğer yandan Twitter kullanıcıları konser sırasında silah sesi veya bombaya benzer seslerin duyulduğunu ve birkaç kişinin kanlar içinde olduğunu aktardı.

Manchester polisinden bölgedeki gelişmelere dair yapılan açıklamada, müzisyen Ariana Grande'nin konserinin bitiminde patlama yaşandığı iddialarına ilişkin polisin harekete geçtiği belirtildi. Polis yerel saatle 22.30'da Manchester Arena'nın fuaye alanında patlamanın gerçekleştiğini söyledi.

Polis: Ölü ve yaralılar var

Olayda yaşamını yitirenler ile yaralıların olduğu duyurulan açıklamada, ölü veya yaralı sayısı ya da konu hakkında detaylara yer verilmedi. Polis açıklamasında ayrıca ilk yardım görevlilerinin bölgede bulunduğu ifade edilerek, halkın Manchester Arena'dan uzak durması istendi. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre göre patlamada en az 20 kişi hayatını kaybetti çok sayıda kişi de yaralandı. Ölenlerin çoğunun yaş aralığının 15-18 olduğu ifade edildi.

İşte Manchester Arena'daki patlama sonrası yaşananlar

Görgü tanıkları ise konser salonunda büyük bir patlama sesi duyduklarını ve izleyicilerin panik halinde salondan çıktığını aktardı.

Bu arada, 21 bin kişi kapasiteli konser salonunun altındaki Victoria tren istasyonunda da seferler askıya alındı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPATLAMA