UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖNCE ASLIHAN'LA BARIŞTI ŞİMDİ DE BAVULUNU TOPLADI…

Arda Turan ülkeye dönme hazırlıkları mı yapıyor?

ÖNCE ASLIHAN'LA BARIŞTI ŞİMDİ DE BAVULUNU TOPLADI…

Dünyanın en büyük kulübünde top koşturan milli yıldızımız Arda Turan Barcelona'da hoca değişikliği yüzünden takımdan ayrılıyor.

Bu sezonun başında 35m € karşılığında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan hoacsı Luis Henrique'nin takımndan ayrılması üzerine takımdaki yerini kaybedecek gibi duruyor. Bir süredir Çin Lig'i takımları ile adı anılan Arda Turan'ın ise Avrupa'dan da bir çok kulübün transfer listesinde yer aldığı biliniyor. Luis Henriqu tarafından istenen Arda Turam toplam 30 maça çıkıp 13 gol attı ve 6'da asist yapmasına rağmen ilk 11'de sürekli görev bulamadı. Messi,Suarez ve Neymar 3'lüsünün gölgesinde kalan Arda Turan takımda ilk 11'de beklenen süreyi bulamadı. Kankası Burak Yılmaz'ın Çin'de mutlu olması üzerine ve yüksek maaşların ödenmesi sebebi ile Çin ile anılan Arda Turan'ın nereye gideceği merakla bekleniyor.

Birçok takım oyuncularının sezon bitmesi ile dolabını boşaltması normal ancak Barcelona'nın henüz maçları sona ermediği için Arda Turan'ın dolabını toplaması yeni hocanın Arda'yı kadroda görmek istemediği ve takımdan ayrılacağı yorumlarına neden oldu. Arda Turan'ın birçok kulüp tarafından istendiği söylentiler arasında. Arda Turan başta İngiliz Arsenal ekibi tarafından sıkı bir kıskaca girmiş durumda. İtalya'da İnter ve Napoli'nin de devrede olduğu konuşuluyor. Arda Turan'ın ise hangi takımı tercih edeceği merakla bekleniyor. Kuşkusuz Türkiye'de transfer dönemi sadece takımlarının transferlerini değil Arda Turan'ın da hangi takıma gideceğini takip edecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARDA TURAN