UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MACKENZİE-CHİLDS’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Amerika’nın en ünlü dekorasyon ve mutfak ürünleri markası Mackenzie – Childs, ikonikleşen tasarımları ile artık Nişantaşı’nda!

MACKENZİE-CHİLDS’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Zamanın durduğu büyüleyici bir kasaba da ruh ikizini bulan bir çiftin aşklarından doğan, sınır tanımayan tasarımların adresi olan Mackenzie–Childs; Amerika’dan sonra ilk mağazasını İstanbul – Nişantaşı’nda açtı.

Mackenzie – Childs sürprizlerle dolu bir etkinlik ile kapılarını dekorasyon tutkunlarına araladı. Etkinlikte konuklar Flapper Swing grubunun canlı performansını dinlerken bir yandan da Courty Check ve Flower Market desenleri ile fenomenleşen mutfak ve dekor ürünlerini incelediler. Keyifli ve özel showların yer aldığı etkinlikte; Mackenzie-Childs’ın farklı objeleri için konuklar kendi elleriyle çiçek aranjmanları hazırladılar.

Konuklar müzik ve floristler eşliğinde çiçeklerin taze dünyasını, el boyaması MacKenzie – Childs ürünleri ile şık dekore edilmiş mağazada bütünleştirdiler. Nişantaşı’nda gerçekleşen keyifli açılışa, Mackenzie-Childs tutkunlarının yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok isim katıldı. Bu isimler arasında Siren Ertan, Burcu Ziyal, İpek Köse, Zeynep Toker, Serap Sarı, Begüm Özer, Özge Peker, Özlem Güsar vardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMackenzie – Childs