UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞUŞ MEDYA GRUBU'NDA HAREKETLİ SAATLER!

Doğuş Medya Grubu'nda bu sabahtan itibaren hareketli saatler yaşanıyor. Ferit Şahenk grubun üst düzey isimleriyle biraraya geldi.

DOĞUŞ MEDYA GRUBU'NDA HAREKETLİ SAATLER!

Medya sektöründe taşları yerinden oynatacak bir değişikliğin detaylarına yine MedyaRadar ulaştı.  Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, sahibi olduğu Star, NTV, NTV Spor'u satışıyla ilgili olarak Maslak’taki kurum binasında toplantı üstüne toplantı yapıyor.

ÜST DÜZEY İSİMLER TOPLANTIDA

Ferit Şahenk sabah erken saatlerde geldiği kurum binasında Haber Merkezi çalışanlarıyla tek tek tokalaştı. Toplantıya, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen ve üst düzey yöneticiler de katılıyor. Sabah saatlerindeki ilk toplantı üçüncü kattaki NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri’nin odasında yapıldı ve daha sonra ana toplantı salonuna geçildi. Toplantıda alıcı taraf ise Katarlı beIN grubu.

STAR VE NTVSPOR’DA ANLAŞILDI

MedyaRadar’a gelen ilk duyumlara göre iki taraf Star TV ile NTV Spor’un satışı konusunda anlaştı. Ancak NTV’nin satışı konusunda hala pürüzler var. Ferit Şahenk’in elinde; Star TV, NTV, NTV Spor, Kral TV, Kral Pop, Euro Star, NTV Avrupa kanalları ile Kral FM, Kral Pop, Kral World ve NTV radyo istasyonları bulunuyor. Ferit Şahenk aynı zamanda TV8'de de Acun Ilıcalı'nın yüzde 30 ortağı ancak yönetime karışmıyor.

Lig TV'nin adını beIN Sports olarak değiştiren beIN MEDIA, şifreli platform dışında da var olmak istiyor. Satışın tamamen gerçekleşmesi durumunda bile Ferit Şahenk'in medyadan tamamen çıkması söz konusu değil. Şahenk’in satış sonrası yine beIN hisselerinden pay sahibi olması bekleniyor.

(Medyaradar)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdoğuş medya