UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERYEM UZERLİ: HATA YAPMAYI SEVİYORUM!..

Meryem Uzerli, Elle dergisinin Haziran sayısına kapak pozu verdi. Oyuncu, özel hayatıyla ve yaşama bakışıyla ilgili soruları da cevapladı.

MERYEM UZERLİ: HATA YAPMAYI SEVİYORUM!..

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle bir anda yıldızı parlayan Uzerli, hakkında en çok merak edilen konu da aşk hayatı.

Peki ama Meryem Uzerli’nin aradığı aşk, aradığı adam nasıl biri? “Aşk konusunda her geçen gün yeni bir şey keşfediyorum ve bunu da yaptığım hatalara borçluyum. Ben bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Şunu anladım ki her şeyden önce bir ilişkide arkadaş olabilmek çok önemli. Kendini bilen, iç dünyasında huzurlu olan bir adam istiyorum.”

İkili ilişkilerinde böylesine güçlü ve tutkulu olan Meryem nasıl bir arkadaş dersiniz? “Arkadaşlarım benim ailem gibi. Çocukluğumuzdan beri arkadaş olduğumuz beş kişilik çok yakın bir grubumuz var ve bizim aramızda ne dedikodu vardır ne de yalan. Tamamen dürüst, net, sevgi dolu bir ilişki. Onlar için dünyayı yıkarım!” diyerek bu konudaki fikirlerini ifade ediyor Uzerli.

 KEŞKE BİRAZ DAHA ÖZGÜVENLİ OLSAM

O anlatırken birden üstündeki kıyafetler dikkatimi çekiyor. Siyah jean ve bej rengi bir bluz var üstünde, yüzünde sıfır makyaj. Yine de çok güzel bir kadın olduğunu düşünüyorum. Sanki gözlerinin içinden ışık fışkırıyor.

Merak ediyorum, acaba o da kendisini güzel buluyor mu? “Aynaya baktığımda normal bir insan görüyorum. Çok güzel kadınlar, çok yakışıklı erkekler var ama kendimi onlardan biri olarak görmüyorum.” Güzelliğine güvenmiyor, bunun bir illüzyon olduğunun farkında.

Söz güzellikten açılmışken birden eskiden de böyle hissettiğini hatırlıyor. Geçenlerde eski evindeki bir kutudan çıkan 18 yaşında çekilmiş fotoğrafını görünce, o zamanlar da kendisini hiç güzel bulmadığını anımsıyor, “Oysa ne kadar güzelmişim, farkında değilmişim” diye düşündüğünü anlatıyor.

“Belki yaşlandığımda, bugünkü fotoğraflara baktığımda yine aynısını düşüneceğim. Keşke biraz daha özgüvenli olsam.”

 Bir oyuncunun aklından geçenleri böyle filtresiz söylemesinden çok etkileniyorum. Gerçekten nasılsa öyle olan, maskesiz biri Meryem Uzerli. Hayattan beklentileriniz neler, diye sorduğumda bir beklentisinin bulunmadığını, zaten ne beklerse tersinin olduğunu söylüyor gülerek.

“Ben sadece Lara, ailem, sevdiğim insanlar mutlu olsun, güzel işler yapayım istiyorum.” Bu yaz Bodrum ve Berlin’e küçük kaçamaklar yapmayı planlasa da dizi çekimleri sezon tatiline girer girmez, 70’lerde Ayhan Işık’ın canlandırdığı “Cingöz Recai” filminin yeni versiyonu için Kenan İmirzalıoğlu’yla kamera karşısına geçecek. Çalışkan, açık sözlü, alçak gönüllü, duygularını dinleyen, hata yapmaktan korkmayan cesur biri Meryem Uzerli. Gerçek aşkı bulsun, sevdikleri mutlu olsun, harika işler yapsın...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMERYEM UZERLİ  elle