UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNEM BAYRAKTUTAR, DÜĞÜN ÖNCESİ NİŞANLISINDAN AYRILDI!..

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, ayrılığın ardından Bodrum'a yerleşmiş ve Ezel Üneder ile nişanlanmıştı. Bayraktutar, 20 Mayıs'ta nikâh masasına oturacaktı. Ancak ikilinin nikâha üç gün kala ayrıldığı ortayı çıktı. Ayrılık kararını Üneder'in aldığı ileri sürüldü.

SİNEM BAYRAKTUTAR, DÜĞÜN ÖNCESİ NİŞANLISINDAN AYRILDI!..

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, geçtiğimiz yıllarda olaylı boşanma süreci ve Kutsi’nin evlilik hazırlıkları yaptığı oyuncu Feyza Çıpa’yı hedef alan açıklamarıyla gündeme gelmişti. Kutsi ve Sinem Bayraktutar, boşandıktan sonra genç kadın çocuklarının velayetini alarak Bodrum’a yerleşti.

Burada yeni bir aşka yelken açan ve bir ilaç şirketinde üst düzey yönetici olduğu öğrenilen Ezel Üneder’le nişanlanan Sinem Bayraktutar’un birlikteliğini ilk kez Şık Hayat duyurmuştu. İlişkileri birkaç kez sekteye uğrayan çift yine de evlilik kararı aldı. Geride bıraktığımız 20 Mayıs tarihine nikah için gün alan ve davetiye dağıtan çift düğüne 3 kala ayrılık kararı alarak yakınlarını şoke etti. Çiftin neden ayrılık kararı aldığı öğrenilemedi. Ancak magazin kulislerinde evlilikten Üneder’in vazgeçtiği, telefon açarak bu kararını Bayraktutar’a bildirdiği ileri sürülüyor.

İşte 20 Mayıs’ta Bodrum Akyarlar’da evlenecek olan ancak son anda düğünleri iptal olan çiftin davetiyeleri:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİNEM BAYRAKTUTAR  KUTSİ