UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURSA’DA FIKRA GİBİ BİR OLAY YAŞANDI! GÖRÜNTÜLER DAMGA VURDU!

Ayıyla çiftçinin diyaloğu fıkraları aratmadı.

BURSA’DA FIKRA GİBİ BİR OLAY YAŞANDI! GÖRÜNTÜLER DAMGA VURDU!

Bursa'da kiraz ağacına çıkan bir ayıyı ağaçtan indirmek için mahkemeye şikayet edeceğini söyleyen çiftçinin taktiği işe yaradı. Sevimli ayıya, "Seni mahkemeye vereceğim, işte delili kameraya çekiyorum. Döverim bak seni" dedi.

Bursa'nın Keles ilçesinde çiftçilik yapan İdris Çetin, önceki gün bahçesine kiraz toplamaya gittiğinde büyük şok yaşadı. Yaklaşık bir yaşındaki bir ayı meşhur Uludağ kirazının bulunduğu ağaca çıkmış hızlıca bütün kirazları yiyordu. Çetin önce korktu, daha sonra sevimli ayıyı aşağıya indirmeye çalıştı. Bunda başarılı olamadı. Eline kamerayı alıp ayıyı görüntülemeye başladı. "Şikayet edeceğim seni, mahkemeye vereceğim. İşte delili" diyen Çetin kayda devam etti.

Ayı ise yaklaşık 10 dakika kirazları afiyetle yedikten sonra devasa ağaçtan aşağıya bir çırpıda indi. Daha sonra ise koşarak ormana doğru uzaklaştı. İsmini Garip koyduğu ayının kendisine darıldığını düşünen Çetin ise ayıya yeniden, "Gel hadi gel, şikayet etmeyeceğim. Bir şey demeyeceğim" diye seslendi.

İdris Çetin'in çektiği bu görüntüler ise köyde günün konusu oldu. Köy kahvesinde toplanan tüm çiftçi arkadaşları o görüntüleri tebessümle izledi, ilginç ayı yorumları yapıldı.


GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkiraz bahçesi ayı