UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA CECELİ VE SELİN İMER'İ ARDA TURAN MI TANIŞTIRDI?..

İki yıllık ilişkileri boyunca bir dargın bir barışık olan Arda Turan ve Aslıhan Doğan el ele görüntülendi.

MUSTAFA CECELİ VE SELİN İMER'İ ARDA TURAN MI TANIŞTIRDI?..

İki yıllık ilişkileri boyunca bir dargın bir barışık olan Arda Turan ve Aslıhan Doğan el ele görüntülendi.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Yılmaz Erdoğan’ın Münaşaka gösterisini izlemeye beraber gitti. Sonu gelmeyen ayrıldılar barıştılar dedikodularına çift böylece son noktayı koymuş oldu. 

Basın mensuplarının “ilişkiniz ne zaman başladı” sorularına “hayırlısı olsun” demekle yetinen Arda Turan sevgilisini çıkışta ayrı gönderdi.

KİMSEYİ TANIŞTIRMADIM!

Son günlere damga vuran Mustafa Ceceli ve Selin İmer aşkının Barselona’da forma giyen Arda Turan’ın maçında başladığı iddia edilmişti. Arda Turan ve Mustafa Ceceli’nin samimiyeti, sosyetik güzeller Aslıhan Doğan ve Selin İmer’in su sızmayan dostluğu nedeniyle iki tarafında tanışmasına vesile olan ismin Arda Turan olduğu söylentileri ayyuka çıkmıştı. Yıldız futbolcu, tanıştırma söylentilerine “Ben kimseyi tanıştırmadım” diyerek bu aşkta katkısı olmadığı dile getirdi.

SİTEMKAR ARDA!

Sevgilisi Aslıhan Doğan’la aşkını ele güne karşı duyuran Arda Turan, geçmişte adının sürekli başkalarıyla anılmasından dolayı sitem etti. Röportaj yapmak istemediğini dile getiren Arda Turan, “Sabah akşam haberlerimin çıkmasından sıkıldım, kabak tadı verdi. Sonra ağzımdan kötü bir şey çıkacak, kalp kıracağım hiç olmayacak” dedi.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  mustafa ceceli  selin imer