UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN’IN ÇILGINA DÖNMESİNİN SEBEBİ BU!

İşte Arda Turan’ın Bilal Meşe’ye saldırmasına sebep olan o yazı…

ARDA TURAN’IN ÇILGINA DÖNMESİNİN SEBEBİ BU!

A Milli Takım kaptanı Arda Turan'ın uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldırıp küfürler yağdırması, Türkiye'nin gündemini sarstı. Kosova maçı öncesinde Milli uçakta yaşanan skandal şok etkisi yaratırken; Arda Turan'ın Bilal Meşe'ye gösterdiği büyük tepkinin gerekçesi de ortaya çıktı.

Arda Turan'ın Bilal Meşe'ye söylediği "Şimdi konuş bakalım. Ben futbolu bırakırım ama aileme şerefime laf söyletmem. o... ç... Biz kimden para dilenmişiz. Seni bu uçağa alan kim! Futbolu bırakırım ama şerefime, aileme laf söyletmem. Öyle haber yapamazsın!" sözlerine Bilal Meşe'nin EURO2016'dan hemen sonra 24 Haziran 2016'da kaleme aldığı yazıda kullandığı ifadeler olduğu ortaya çıktı.

 İŞTE O İFADELER

Arda Turan'ın "asla unutmayacağım" ve "aileme laf söyletmem" diyerek Bilal Meşe'ye tepki gösterdiği ilgili yazının bir bölümü şu şekilde:

"Milli Takım kampında perde arkasında yaşananları yinelemeye gerek yok... Herkes, yazdı, çizdi, yorumlarını yaptı! Yaşanmaması gereken olaylar asla bu kötü futbola mazeret olamaz. Primin tartışmalarına girecek halimiz de yok. Efendim 3-4 oyuncunun kilo fazlası dikkatimizi çekti. Bu oyun profesyonellerin oyunudur. Yediğinize, içtiğinize, kilonuza, yaşam biçiminize dikkat edeceksiniz kardeşim! Zorluk derecesi yüksek bir oyundan para kazanıyorsanız formunuzu hep üst seviyede tutmak zorundasınız. Diyeceğimiz o ki, bu sizin işiniz, ekmek paranız. Kazandığınız parada asla gözümüz yok, helal olsun. İşinize saygı duyacaksınız, ihanet etmeyeceksiniz!

"Haa bir de ailevi sorunlarınızı da asla işinize karıştırmayacaksınız! Hele hele Milli Takım'ın o formasını taşıyorsanız, sorunu kampa taşımak yerine çözümü yine aile içinde arayacaksınız. Ya da bu süreçte rafa kaldırmayı, işinize odaklanmayı bileceksiniz! Artı her işte olduğu gibi, futbolda da dün yoktur, yarın vardır."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARDA TURAN