UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?..

İNENLER

1-ARDA TURAN:

Gazeteci Bilal Meşe’ye saldırısının ardından gündemden düşmeyen Arda Turan, bu defa Milli Takım direktörü Fatih Terim’le yaşadığı polemiklerle konuşuluyor. Haklıyı haksızı aramıyoruz lakin; göz önünde bulunan bir kişinin, özellikle de sporcu birinin takındığı bu tutum ve tavırlar, ünlü futbolcuyu inenler listemize girmekten kurtaramadı.

2-IŞIN KARACA:

Yeni nesil sanatçılara “emek hırsızı” göndermesinde bulunan Işın Karaca, ilk olarak 1991 doğumlu Ece Seçkin’le polemik yaşamıştı. Hızını alamayan Işın Karaca, bu defa Aleyna Tilki’ye savaş açtı. Peki Işın Karaca neden genç şarkıcılara destek olmak yerine köstek oluyor? Sebebi yıllardır müzik sektöründe yer alan Işın Karaca’nın yıl içerisinde çıkardığı “Eyvallah” albümünün beklenen ilgiyi görmemesi mi? Işın Karaca, inenler listemizde 2. sırada yer aldı.

3-DERYA ŞENSOY:

Birce Akalay - Sarp Levendoğlu evliliğini bitiren kadın olarak lanse edilen Derya Şensoy, her zaman inkar yoluna gitmiş, ancak geçtiğimiz günlerde ikili birlikte görüntülenmekten kurtulamamıştı. Ne aşkının arkasında durabildi, ne de yaşananları unutturabilmeyi başardı sevgili Derya Şensoy…  Ocak ayından itibaren kariyer hayatı aşk hayatının gölgesinde kalan Derya Şensoy böylece inenler listesinde 3. sırada yerini aldı.

4-ASENA ATALAY:

Oğullarının velayet davası için eski eşi Caner Erkin’le sık sık mahkemelerde karşılaşan Asena Atalay’ı falcı merakı sardı. Elmadağ’da sık sık bir falcıyı ziyaret ettiği söylenilen Asena Atalay çıkışta da kehanetleri yakın dostlarıyla paylaşıyormuş. Sanıyoruz ki mahkemelerden umduğunu bulamayan Atalay çareyi falcılarda buldu… Şaka bir yana bu devirde hala falcı peşinde koşmak ne komik değil mi? Acaba inenler listemizde 4. sırada olacağını da Asena Atalay’a falcısı daha önce söyledi mi?

 

5-KARAYİP KORSANLARI Merakla beklenen “Karayip Korsanları 5 Salazar’ın İntikamı” izleyici karşısına çıktı. Serinin 5. halkası, vizyondaki ilk günlerinde en çok izlenen film oldu ancak, serinin genelini baz aldığımızda gişe hasılatı bakımından ciddi bir düşüş yaşadığı gözden kaçmadı. Johnny Depp’in sevimli karakteri Jack Sparrow’un hatırı bir yana bugüne kadar ki başarılarının ekmeğini yiyen Karayıp Korsanları 5, konu ve seyirlik açısından da kuralları baştan yazmıyor. Hal böyle olunca inenler listemizde 5. sırada yer alıyor.

 

ÇIKANLAR

MERYEM UZERLİ:

Meryem Uzerli dans eğitmeniyle çekilmiş, eğlenceli videosuyla birden dikkatleri üzerine çekti. Bu tabii ki de çıkanlar listemize girmesi için bir sebep değil. Sağlıklı beslenen ve bol bol egzersiz yapan Meryem Uzerli son zamanlarda düzgün fizik yapısıyla alkışları topluyor. Dansa gönül veren güzel oyuncunun profesyonel dansçılara taş çıkartan şovu ve sağlıklı yaşam çabaları kendisini çıkanlar listemizde 1.sıraya taşıyor.

HÜLYA AVŞAR:

Kaya Çilingiroğlu ile Hülya Avşar’ın kızları Zehra Çilingiroğlu arkadaşlarıyla sohbet ettiği saatlerde arka arkaya yaktığı sigara görüntüleriyle çok konuşuldu. Sigaradan nefret eden annesi Hülya Avşar’ın daha önceki uyarılarına kulak asmayan Zehra Çilingiroğlu, her yetişkin gibi kendi kararlarını verecek ve uygulayacak olsa da Hülya Avşar, ünlü kimliğini bir yana bırakarak bilinçli bir anne olarak tepkisini ortaya koydu. Ünlüler dünyasından alışık olmadığımız bu tavırlar kendisini listemizde 2. sıraya çıkardı.

SAVAŞÇI:

Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli’nin paylaştığı FOX TV’nin başarılı yapımı Savaşçı, sezonun en iyi başlangıcını yaptı ve kalitesinden ödün vermedi. Konu olarak aksiyon ve askeri türünde benzer projeler olsa da profesyonel oyuncu kadrosu ve çekimleriyle rakiplerinden sıyrıldı. Hal böyle olunca reyting savaşlarında da galip gelen “Savaşçı” listemizde 3. sırada yer aldı.

İDO TATLISES:

Her çıkardığı parça ve albümle iyi bir dinlenme almaya devam eden İdo Tatlıses, son şarkısı “Ya da Boşver”le milyonları peşinden sürükledi. Parçanın yayınlanmasının ardından geçen bir hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 3 milyon tıklanma alan İdo Tatlıses, çıkanlar listemizde 4. sırayı fazlasıyla hak etti…

SILA – AHMET KURAL :

Türkiye’nin en sevilen isimleri Sıla ve Ahmet Kural aşkı, uzun süredir magazin kulislerinde konuşuluyordu. İkili, aşklarının arkasında durdu ve dedikodulara birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla - cümle aleme aşk görün dercesine- cevap verdi. Kimisi yakıştırmadı, kimisi reklam dedi; kimisi bu habere çok sevindi. Yorumlara ve eleştirilere kulaklarını tıkayan çift, mutluluklarını sonuna kadar yaşamayı seçti. Bir ömür sürsün dileklerimizle… Sıla ve Ahmet Kural aşkı çıkanlar listemizde 5. sırada kendine yer buldu.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13