UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNENLER


1-KEREM BÜRSİN:

Kaslar, baklavalar, Amerikanvari tavırlar ve konuşmalarıyla yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, çıktığı ilk andan itibaren dikkatleri üzerine çekti. Ne var ki Kerem Bürsin’in rol aldığı dizilerin reytinglerde yenilmesi gibi kendisi de ekranlarda siyaha düştü… Şöyle ki 2013’te Güneşi Beklerken, 2014’te Şeref  Meselesi ve son olarak bu yıl rol aldığı Bu Şehir Arkamdan Gelecek dizileri ne yazık ki ekranlarda bir yıldan fazla tutunamadı. Hal böyle olunca Kerem Bürsin tutmayan dizileriyle ancak inenler listemize tutunabildi.

2-AYŞE HATUN ÖNAL:

Ayşe Hatun Önal podyumlardan sahnelere transfer olalı neredeyse 13 yıl oldu. Bu süreçte ise sadece 3 albüm çıkardı. Ne bir konser programında adı var, ne de hayranlarının kendisini dinleyebileceği bir faaliyeti. Buralardan kalktı Amerika’ya -dünyanın en çılgın festivalleri arasında gösterilen- Burning Man’e klip çekmeye gitti de, yine de olduramadı. Ayşe Hatun Önal hep bir var bir yoktu anlayacağınız. Böyle devam ederse sanıyoruz ki baki olacağı tek yer inenler listemiz.

 

3-SİNEM KOBAL:

Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra adeta ekranlarda sırra kadem bastı Sinem Kobal. Nedendir bu küskünlüğün sebebi bilmiyoruz. En son yer aldığı projeyi hatırlamak için Google’a başvurduk. Kendisi bu aralar ayrıca yaşadığı hayatla herkes de kıskançlık duyguları yaratan Şeyma Subaşı ile kamufle oluyor. Fotoğraflarda verdiği pozlar ve giyim tarzıyla içine “Şeyma Subaşı” kaçmış dedirtiyor adeta. Ancak biz özüne dönüp ekranlarda fırtına gibi eseceği o günleri dört gözle bekliyoruz. Sinem Kobal inenler listemizde 3. sırada.

 

4-DERYA ŞENSOY:

Derya Şensoy, önce Birce Akalay Sarp Levendoğlu evliliğinin bitmesinde başrol oldu, sonra Seren Serengil’in sevgilisi Özay Bakır’la sevgilisini kıskandırdı. Öyle ki bu konu yüzünden yıllardır duruşuyla saygı kazanan annesi Derya Baykal ve Seren Serengil’i karşı karşıya getirdi. Kendisi tüm bunların üzerine bir de Sarp Levendoğlu ile ilişkisini bitirdi. Hakkında söylenenler, eleştiriler karşılığında taş olsa çatlardı dediğimiz Derya Şensoy inenler listemizde 4. sırada yer aldı.

5-HAKAN PEKER:

Bir zamanlar efsaneydi. 90’lı yıllara damga vurmuştu. Zamanla şanı, şöhreti, müziği sustu, küçüldü. Şimdilerde yeni albüm hazırlığında Hakan Peker… Aslında çok da iyi bir şarkı yakalamış, “Bir Yuva Kuramadık” isminde… Ama yine PR çalışmasını eşine bırakırsa, bir kez daha hüsran yaşayabilir. Zaten daha şarkı çıkmadan yapmaya çalıştığı video çalışmasıyla da komik olmaya başladı. Halbuki şarkısının bu tip şeylere hiç ihtiyacı yok!.. Şarkıya güvense, inenler listemizden çıkıp çıkanlara girecek ama, izleyelim bakalım…

ÇIKANLAR

1-TARKAN:

Megastar Tarkan merakla beklenen yeni albümü “10”u müzikseverlerle buluşturdu. Her zamanki gibi on numara iş çıkartmış dedirtti.  Megastar’ın Temmuz ayında vereceği Harbiye konserlerinin biletlerinin de neredeyse tamamı şimdiden satıldı. Birçok meslektaşı albüm çıkardı lakin hepsi kendi şarkılarından önce Tarkan dedi. Çünkü ayrıca çok doğru bir promosyon yapıyor, TV’leri de reklam kampanyasında çok iyi kullanıyor. Diğer popçular kendi instagram hesaplarında boğulurken, Tarkan’ın en büyük firmaların yanında yer alan TV reklamları anında farkı ortaya koyuyor!..  Sonuçta bu akıl dolu başarıya şapka çıkarmaktan başka ne yapılabilir derseniz hemen söyleyelim; “Uçankuş Çıkanlar” listesinde baş tacı edilebilir.

 

 

2-CEM YILMAZ:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz bu defa güldürmedi, duygulandırdı. 19 yaşındaki otizmli genç Yunus Yazar’ın konservatuar hayallerini gerçekleştirdi. Buna ön ayak olmakla kalmayıp müzik aşkıyla yanıp tutuşan Yunus gibilerin hayalleri için de adım attı. Kendisine en çok Yunus ve arkadaşları teşekkür etti belki ama Cem Yılmaz’ın bu sağduyulu davranışına bizim teşekkür şeklimiz ise çıkanlar listemizde adını geçirebilmek…

 

3-ÇOCUKLAR DUYMASIN:

Ekranlarda sıcak aile ilişkilerini yansıtan, özgün karakterleriyle olağan dışı, Türk aile yapısını konu alışıyla aslında bir o kadar da sıradan bir diziydi Çocuklar Duymasın… Yapımcıları da böyle düşünmüş olacak ki 15 yılda 3.kez çekimlerine yeniden başlanıyor Çocuklar Duymasın’ın. Yani taş fırını, dominant teyzesi, light Selami’siyle özlenen dizi geri dönüyor. Çıkanlar listemiz de 3. sıradan hoş geldin diyor.

 

4-SOSYAL MEDYA KUŞU:

Sosyal medya, hayatımızın her alanında, ama en çok Uçankuş ekranlarında. Hafta içi her gün sosyal medyada ünlülerin paylaşımlarıyla dopdolu, keyifli bir seyirlik sunan “Sosyal Medya Kuşu” Uçankuş ekranlarında bir programdan çok daha fazlası. Oturduğunuz yerde, üstüne üstlük  parmaklarınızı yormadan sosyal medyada tur attırabilen tek program “Sosyal Medya Kuşu”  çıkanlar listemizde 4. sırada.

 

5-BABALAR GÜNÜ:

Her yıl Haziran ayının ikinci Pazar günü kutlanan Babalar gününe özel düzenlenen ankette yılın babaları seçildi. Listede Halit Ergenç ilk sırada yer alırken onu Bülent Şakrak ve Cem Yılmaz takip etti. Önce çocuklarının kalbini sonra halkın takdirini kazanan ünlü babaları tebrik ediyoruz lakin herkesin kahramanı kendi babalarıdır diyerek tüm babaların “Babalar Günü”nü kutluyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar