UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALUK LEVENT FELÇLİ MELEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Van’da doğuştan felçli olan 7 yaşındaki Melek Keske'nin fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanması üzerine harekete geçen Haluk Levent ve Sosyal Medya grubu AHBAP, Vanlı Melek ve ailesine bayram sürprizi yaptı.

HALUK LEVENT FELÇLİ MELEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Van'ın Edremit ilçesi’nde ikamet eden Keske ailesinin 7 yıl önce felçli doğan Melek isimli kızları ile birlikte hayatları değişti. Maddi imkansızlıklardan dolayı büyük bir mağduriyet yaşayan aile, komşuları ve hayırseverlerin yardımıyla Melek’i hastaneye yatırdı. Ancak bundan bir sonuç alamadılar. Doktorlar Melek'in yürüyemeyeceğini ve akülü bir sandalyeye ihtiyacı olduğunu söylediler.

Melek’in durumunun sosyal medya fenomeni ‘Vanlı Amca’ tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bu paylşaşım ile Haluk Levent’in öncülüğündeki sosyal medya grubu 'Anadolu Halk ve Barış Partisi' (AHBAP) İzmir Temsilciliği harekete geçti. AHBAP felçli Melek Keske için akülü sandalye göndermeye karar verdi. Kısa bir süre önce kargoya verilen sandalye dün Keske ailesine ulaştırıldı. Gördükleri karşısında büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden aile adeta çifte bayram yaşadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVANLI MELEK