UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVİVOR OGEDAY, FENERBAHÇE BAYRAMLAŞMASINA KATILDI!..

Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü gerçekleşen Fenerbahçe bayramlaşma törenine Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken de katıldı

SURVİVOR OGEDAY, FENERBAHÇE BAYRAMLAŞMASINA KATILDI!..

Fenerbahçe Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine başkan Aziz Yıldırım, asbaşkan Tahir Sarıoğlu, yönetim kurulu üyesi Selim Kosif ve Barış Aydil, profesyonel futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri, şube kaptanları, sporcular, eski sporcular ve kulüp çalışanları katıldı.

Bayramlaşma ziyaretine katılan isimlerden biri de Survivor 2017’yi birincilikle bitiren Ogeday Girişken oldu.

Yorucu bir sezonu geride bırakan ve Survivor’u birinci bitiren Ogeday Girişken, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım’la birlikte fotoğraf çektirdi, yarışmada başından geçenleri paylaştı.

Erken yaşlarda kürek sporuna başlayan Ogeday Girişken, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kürek Takımı'nda yer aldı. Ogeday ayrıca bu alanda ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

Survivor şampiyonu olan Ogeday kupayı kaldırdıktan sonra şunları söylemişti: "Bizi yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce bir arkadaşıma söz vermiştim. Kürekten Engin arkadaşıma söz vermiştim. Survivor’ı kazanıdığım taktirde Sümerspor’a tekne alacağım ve kardeşim Muhammed’in adını vereceğim demiştim. Kardeşime ve anneme sözümü tuttum çok teşekkür ediyorum."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROGEDAY  FENERBAHÇE