UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

1-MARRAKECH ON THE BEACH

Aya Yorgi koyunda yer alan Marrakechon gündüzleri ayrı geceleri ayrı ilgi gören mekanlardan. öncelikle dekorasyonuyla çok şık olduğunu belirtelim, ayrıca yemekleri bir harika...

2-MAÇA KIZI

Türkbükü'nde denize sıfır konumda yer alan, yıllardır sürdürülebilen kalitesini misafirlerine yaşatan, oldukça nezih bir yer olması nedeni ile yüksek fiyatlı ve belli bir kitleye hitap eden bir otel, tatiliniz boyunca her türlü konforu, yiyecek-içecek, eğlence ve dinlence konusunda sizi son derece mutlu edecek bir yer.

3-FENIX

Fenix, Palmarina Bodrum'da hizmet vermektedir. Zeynep Fadıllıoğlu ve ekibi tarafından dekore edilen mekan, ambiyansıyla gelenleri büyülüyor. Ayrıca, dünya çapında ünlü şef Mert Şeran'ın özel menüsü ve DJ Engin Yelkenci koordinatörlüğünde çalan şahane müziklerle misafirlerini ağırlıyor. Yaz akşamlarını görkemli bir ortamda geçirmek isteyen herkesin adresi.

4-PLA’CE

Pla'Ce Alaçatı, 2013 sezonunun başında Alaçatı merkezde, Kemalpaşa Caddesi'nin hemen 20 metre yukarısında açılan, şirin mi şirin, sımsıcak bir ortamı olan yeni balık ve meze evi. Muhteşem ve sakin avlusu, avlusundaki huzurlu incir ağacı, hafif müzikleri, bembeyaz masaları ve güler yüzlü çalışanları ile Alaçatı'da bulabileceğiniz en güzel mekanlardan biri.

5-MARTINEZ İSTANBUL

Restoranın menüsü, kapsamlı bir suşi menüsü ve Akdeniz mutfağının güzel örnekleri gibi eklemelerle Hudson'dan en sevdiğiniz yemekler ile hazırlandı. Izgara kuşkonmazla başlayan, truffle ile füme yoğurt ile servisin başlaması, bekleyen ana özelliğin römorku olacaktır. Bütün yeşillikleri çırpın ve ana yemekten önce humus ile zeytin salatası için uğraşın. Jerusalem enginar püresi ile servis edilen sığır eti yanak confit kırmızı et sevenler için ana yemekler arasında, anason ve silantro hafif tadı sunuyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTOP MEKANLAR