UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOK! TV PATRONLARI ANLAŞTI! DİZİ FİYATLARI YARI YARIYA İNİYOR!

Sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar yemeğinde bir araya gelebilen Aydın Doğan, Ferit Şahenk, Turgay Ciner ve ATV grubunu temsilen Serhat Albayrak dizi fiyatlarının topluca indirilmesi konusunda prensip anlaşmasına vardı.

ŞOK! TV PATRONLARI ANLAŞTI! DİZİ FİYATLARI YARI YARIYA İNİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde medya yöneticilerine verdiği iftar yemeğinin çok önemli bir medya uzlaşmasına vesile olduğu öğrenildi. Medya patronları çeşitli problemler yüzünden uzun süredir bir araya gelemiyordu, ancak bu iftar yemeği, aralarında bir uzlaşma zemini oluşmasına vesile oldu.

Ve o sohbette konu dizilerin bütçelerine gelince kanalların patronları ortak hareket ederek çok yüksek olan fiyatları hep birlikte aşağı çekme kararı aldı.

Aydın Doğan (Doğan Grubu), Ferit Şahenk (Doğuş Grubu), Turgay Ciner (Ciner Grubu) ve ATV Grubu adına da Serhat Albayrak’ın bulunduğu sohbette dizi ücretlerinin neredeyse yarı yarıya indirilmesi konusunda topluca görüş birliğine varıldı.

Ve şimdi ücretlerde özellikle oyuncu ücretlerinin çok yüksek olduğu konuşulurken, bundan sonra yapılacak anlaşmalarda uygulanacak olan bu yeni stratejinin sonuçları merakla bekleniyor.

NOT: Oyuncuların birçoğu bu ücretleri kabul etmezse yeni starların çıkabilmesi için olanak sağlanacağı ve medyanın büyük bölümünü oluşturan bu medya şirketlerinin yeni oyuncuların arkasında durarak denge sağlamaya çalışacağı söyleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanılcan tanrıyar