UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADİR VE FATMANUR’UN BÜYÜK AŞK HİKAYESİNE HAZIR MISINIZ?

FOX'un yeni dizisi "Deli Gönül"ün, ekran macerası Salı günü başlıyor

KADİR VE FATMANUR’UN BÜYÜK AŞK HİKAYESİNE HAZIR MISINIZ?

Öğrencilerinin dertlerini dert edinen, onların iyi yetişmesi için elinden geleni yapan, tüm kasabanın sevdiği bir öğretmendir Kadir.  Ablası Sebahat, bir dağ köyünde rastlayıp sahip çıktığı Mustafa Dede ve onun torunu olan, ama Kadir’i babası gibi seven Şükran ile beraber Hatay’da mutlu bir yaşam sürmektedir.  Kadir’in yaşamı, okula gelen yeni müzik öğretmeni Fatmanur ile tanışınca tamamen değişir. Kadir ve Fatmanur birbirlerine sevdalanıp evlilik yolunda yürümek ister. Fakat Fatmanur’un babası Hayri bu evliliğe izin vermez.  Fatmanur ve Kadir, onları karşılarına almak pahasına evlenmeye karar verir. Düğün günü kaderin onlara oynadığı oyun, bu iki sevdalının bütün hayallerini alt üst edecektir. 

Kadir ve Fatmanur kendilerine söylenen yalanlar yüzünden farklı yollara savrulur.

Fatmanur, Kadir’den hesap sormak için, yakın arkadaşı Ahmet ile birlikte Hatay’a giderken; Kadir, bütün olanlardan habersiz, Şükran’ı kaybetmemek için her şeyi göze alacak, bulduğu çözümün onu daha zor ve geri dönülmez bir yola ittiğini tahmin edemeyecektir.

Kadir, İstanbul’da, daha önce ona iş teklif eden Türkan’ın okulunda işe başlar.  Okula ayak bastığı anda, işinin hiç kolay olmayacağı belli olur. Çocukların kendi kurallarını koydukları bu okul, Kadir’in en zor sınavı olacaktır. 

Bir yanda kızı için mücadele eden, her şeyini kaybetmiş Kadir, diğer yanda sorularına cevap arayan, aldatılmış Fatmanur.  Bütün yalanlara, aldatmalara rağmen, iki aşık giderek birbirlerine yaklaşmaktadır. Ama bu sefer, kavuşmaları o kadar kolay olmayacaktır.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDELİ GÖNÜL