UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FUTBOLCU O HAYRANI KARŞISINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!...

İlk tanıştıkları gün, ünlü İngiliz golcü Jermain Defoe'nin omzunda uyuya kalan 6 yaşındaki kanser hastası küçük Bradley tüm dünyayı ağlatmıştı.

ÜNLÜ FUTBOLCU O HAYRANI KARŞISINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!...

İkilinin hikayesi bir basın mensubu tarafından Jermain Defoe sorulduğunda başarılı futbolcu kendini bıraktı. Gözyaşları içinde kalan Defoe, kendisini idolü kabul eden küçük Bradley'nin sağlığının gün geçtikçe bozulduğuna şahit olduğunu söylerken gözyaşlarını tutamadı.

'İlk karşılaşmamız öncesi Bradley'nin fotoğraflarını görmemiştim, kim olduğunu bilmiyordum, ancak beni görür görmez koşan bir çocuk gördüm. Onun Bradley olduğunu böyle anladım' diyerek küçük çocukla olan anılarını anlatan Defoe, 'Ailesiyle her gün konuşuyorum. Birkaç gün önce yine onunla birlikteydim" dedi.

'Onun acı çektiğini görmeye dayanamıyorum' diyen İngiliz futbolcu 'Kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum. Hiç baba olmadım, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum' derken gözleri yaşlıydı.

'Kalbimde daimi bir iz bıraktı' dediği küçük Bradley için 'Onu düşünmediğim bir gün bile yok' diyen Defoe, Bradley'nin yanında olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.


İŞTE O GÖRÜNTÜ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERJERMAİN DEFOE