UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MARKADAN PLAJ KOLEKSİYONU SÜRPRİZİ!

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmez markası NGSTYLE, modaseverlere büyük sürpriz yaparak, özel bir plaj koleksiyonu hazırladı. Bu yaz plaj modasında da tarzından vazgeçmeyenlerin yeni adresi, NG Beach Wear olacak.

ÜNLÜ MARKADAN PLAJ KOLEKSİYONU SÜRPRİZİ!

2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Dişil Uyanış” ile sezona iddialı bir başlangıç yapan NGSTYLE, bu yaz plajlara da damgasını vuracak. İlk plaj koleksiyonunu hazırlayan marka, ‘NG Beach Wear’ adını verdiği bu özel koleksiyonu ile şehirdeki iddiasını plajlara taşıyacak.

Tatilin keyfini, kaliteden ve şıklığından ödün vermeden sürmek isteyenlere özel olarak hazırlanan NG Beach Wear, 28 parçadan oluşuyor. Fuşya, siyah ve beyaz renklerin ağırlıklı olduğu koleksiyon, çiçek ve palmiye desenlerle canlanıyor. Kadınlara özgü yaratıcı güçten ilham alarak tasarlanan koleksiyon, plajlarda görmeye alışık olmadığımız dantel, biye ve saçak detaylarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonda şifon kumaşların metal aksesuar ve püsküllerle, pamuk vual kumaşların dantel ve saçaklarla birleştiği tasarımlar göz dolduruyor. Bu özel serinin tüm ürünleri, Mayıs ayından itibaren NGSTYLE mağazalarında moda severlerle buluşuyor.

NGSTYLE’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine www.facebook.com/NGSTYLE ve www.ng-style.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.

İŞTE KOLEKSİYON'UN FAVORİ PARÇALARINDAN BAZILARI:



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13