UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLŞEN UÇAKTA ZOR ANLAR YAŞADI, ''OĞLUMA SARILIP DUA ETTİM''!..

Eşi Ozan Çolakoğlu ve oğulları Azur Benan ile birlikte İstanbul'dan Bodrum'a uçan ünlü şarkıcı, uçak havadayken kabin basıncı düşmesi ve maskelerin açılması sonucu büyük panik yaşadı.

GÜLŞEN UÇAKTA ZOR ANLAR YAŞADI, ''OĞLUMA SARILIP DUA ETTİM''!..

Gülşen önceki gün  İstanbul'dan  Bodrum'a uçmak üzere  Atatürk Havalimanı'na gitti. Yalıkavak'taki La Plaj'da sahneye çıkacağı için yanında eşi  Ozan Çolakoğlu ve oğulları Azur Benan da vardı.

Uçak havadayken kabin basıncı düştü, maskeler açıldı.  Pilot yolculara acil iniş yapacaklarını, panik yapmamaları gerektiğini anons etti. Uçak,  Atatürk Havalimanı'na geri döndü. Ünlü çift alanda 2 saat bekledikten sonra saat 17.50'de başka uçakla  Bodrum'a gittiler.

Gülşen kucağında oğlu ile inerken çok gergindi. Popçu "Uçağın kapısı arızalıymış. Kabin basıncı düştü, maskeler açıldı. Büyük tehlike atlattık. Panik yaşadık. Oğluma sarılıp, dualar ettim. Ölmediğimize şükür ediyoruz. İnsan çocuğu olunca böyle duygular içine giriyor. O bir melek. Belki de bizi o melek korudu.. Havadaki korkumu hatırlamak istemiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülşen  ozan çolakoğlu