UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BANU ALKAN ONUR AKAY'I MAHKEMEYE VERİYOR!

'Felaket Tellalı' olarak ün yapan ses sanatçısı Onur Akay, Bülent Ersoy ve Devran Çağlar'dan sonra şimdi de Banu Alkan'la mahkemelik oluyor.

BANU ALKAN ONUR AKAY'I MAHKEMEYE VERİYOR!

Başı mahkemelerle dertte olan Türk sanat müziğinin ünlü sanatçısı Onur Akay'a, bir dava daha açılıyor. Diva'dan sonra bu sefer Afrodit, "Sen ne hakla benim özel bilgimi otel resepsiyonundan alıyorsun" diyerek, Akay'ı mahkemeye veriyor.

NE HAKLA ÖZEL BİLGİMİ RESEPSİYONDAN ALIYORSUN?

Twitter'da Onur Akay'a tepki gösteren ünlü oyuncu Banu Alkan, "Felaket Tellalı mısın Onur Akay mısın nesin? Sen ne hakla benim özel bilgimi otel resepsiyonundan alıyorsun? Seninle mahkemede görüşeceğiz." açıklamasını yaptı.

AFRODİT'İ SİNİRLENDİRDİ!

Herkesten sır gibi sakladığı yaşını ortaya çıkardığı için Afrodit'i çok sinirlendiren Onur Akay, "Dünya Güzellerim isimli programda Bülent Ersoy, Banu Alkan'ın yaşına takılmış durumda. Diva aslında resepsiyonu arasa hemen öğrenir. 2014 yılında Banu Alkan'la bir otelde fasıl yapmıştık. Daha sonra kaldığı bir otelden almaya gitmiştim ve ablasının evine geçerek sohbet etmiştik. Yine kaldığını bildiğim başka bir otelin resepsiyonunda çalışan arkadaşımdan ise, kendisinin yaşını Bülent abla için öğrendim. Banu Alkan rahmetli Oya Aydoğan'dan sadece 1 yaş küçüktür! 1 Nisan doğumlu olduğu için, seneye size yine şaka yapabilir ve 40 yaşına girdiğini falan söyleyebilir. Banu abla seneye 60 yaşına basıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBANU ALKAN  ONUR AKAY