UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAVGAYI GÖREN FATİH TERİM, ARKASINA BAKMADAN KAÇMIŞ!

Türkiye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'in damadının gece saatlerinde İzmir Çeşme'de bulunan bir restaurantın sahibi ile kavga ettiği iddialarının ardından, mekanın sahibi olan Selahattin Aydoğdu'nun kardeşi İlhan Aydoğdu sosyal medyadan Fatih Terim'e meydan okudu.

KAVGAYI GÖREN FATİH TERİM, ARKASINA BAKMADAN KAÇMIŞ!

Türkiye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'in damadının gece saatlerinde İzmir Çeşme'de bulunan Yüzevler Kebap Salonu'nun sahipleriyle kavga ettiği iddia edildi.

Yüzevler Kebap Salonu sahibi Selahattin Aydoğdu'nun kardeşi eski Adana Demirsporlu oyuncu İlhan Aydoğdu, Fatih Terim'e Instagram hesabından bu sözlerle meydan okudu.

Olay iddia! Fatih Terim mekan bastı

İlhan Aydoğdu yaptığı paylaşımda, " Akıllı ol Fatih Terim! Öyle mekan basıp, tokatı yeyip arkana baka baka kaçarsın. O yüzden akıllı olacaksın Fatih Terim!" ifadelerini kullandı.

BU HABERİ YAPTI İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, bir restoranda kavga ettiği haberini yapan Anadolu Ajansı Muhabiri İbrahim Evrim Ayral görevinden istifa etti.

Kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yapan gazeteci, ”Dünyanın neresinde olursa olsun bu haberdir. Bu haberi yayınlamayan, yayınlayamayan da ben ajansım, gazeteyim, adamım diye gezmesin sakın. Böyle gazeteci olamaz. Haber, muhabir için namustur ve ben namusumu temizlemek için istifa etmekten başka bir yol bulamadım. Bundan sonra bu ve benzeri özel haberleri ancak sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN AYDOĞDU'NUN AÇIKLAMALARI

"Olayın bizimle alakası yok. Sadece komşuyuz. Aramızdaki duvarı tahta çitle bölmeye kalktılar. Ahşaptan 7 metre uzunluğunda böldüler. Çarşı yönetimi uyardı zaten onları. Ben şikayet etmişim yönetimi ben doldurmuşum gibi davrandılar. Fatih Hoca beni aradı, 'Sen mi şikayet ettin?' dedi. Dedim ki 'Ben etmedim benimle alakası yok.' Sonra 'Damatlarımın yanında niye dükkan açtın?' dedi. Ben de 'Herkes nasibini yer, burası çarşı. Senin damatların benim yanımda mekan açtı' dedim. Sonra beni tehdit etmeye başladı. 'Hocam beni tehdit etme' dedim. Sonra 'Benim oraya gelmem lazım' dedi. 'Buyur gel hocam' dedim. Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı ama iki dakikada kaçtı. Delikanlı adam kaçar mı? Yıllarca kimsenin yapamadığını ben yaptım. Şimdi de araya adam sokuyor şikayetimi geri alayım diye. Madem mekan basıyor. Arkasında dursun. Bana haber göndermesin. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim. O geldi mekanımı bastı. O ve damatları ve birkaç tanımadığım adamlar vardı. Geldi ve kayboldu. Maç yeni başlıyor sonuca bakacağız."

İŞTE O KAÇIŞ ANI 


İLHAN AYDOĞDU'NUN PAYLAŞIMI:


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfatih terim