UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL KRİZ HALİNDE! ARAÇLAR YOLDA KALDI, TRAFİK FELÇ!

İstanbul'da gece aralıklarla devam eden ve sabah saatlerinde şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış İstanbul'u adeta felç etti. Araçlar yolda kaldı, trafik durdu. Çeşitli metro istasyonlarını da su bastı. Avrasya Tüneli Anadolu-Avrupa yönü trafiğe kapatıldı. AKOM ve İstanbul Valiliği sel ve su baskınlarına karşı İstanbulluları uyardı.

İSTANBUL KRİZ HALİNDE! ARAÇLAR YOLDA KALDI, TRAFİK FELÇ!

Dün gece başlayan ve sabah saatleri itibariyle şiddetini arttıran sağanak yağmur nedeniyle İstanbul adeta karanlığa gömüldü. İşe gitmek için evlerinden çıkan bazı vatandaşlar sağanak yağmura hazırlıksız yakalandı. Yağışla beraber çakan şimşekler gökyüzünü ve şehri aydınlattı. Su birikintilerinin oluştuğu yollarda yürümekte zorluk çeken vatandaşlar, şemsiye, çanta ve poşetlerle de kendilerini yağmurdan korumaya çalıştı.

Kısa süreli fırtına şeklinde esebilecek rüzgar nedeniyle çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 YOLLARDA MAHSUR KALAN ARAÇLAR VAR

Kuvvetli sağanak yağmur nedeniyle birçok yeri su bastı, yollarda mahsur kalan araçlar var.

Şiddetli yağmur nedeniyle saat 08.52 itibarıyla İstanbul'da trafik yoğunluğu ise yüzde 69'a ulaştı.

Kent genelinde etkisini gösteren kuvvetli yağış nedeniyle E-5 karayolu ve bazı ara yollarda su birikintileri oluştu. Sağanak sebebiyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı, trafikte aksamalar meydana geldi.

METRO İSTASYONLARINI DA SU BASTI

Aralarında Zeytinburnu'nun da bulunduğu bazı metro istasyonları da yoğun yağıştan etkilendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİSTANBUL FELÇ