UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADİR TOPBAŞ UYARDI! YAĞMUR DAHA ŞİDDETLİ GELİYOR...

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Öğleden sonra daha ciddi yağış geliyor. Saat 14.00'den sonra yağmur bir daha başlayacak. Akşam saatlerine kadar sürecek. Can kaybı yok. Bazı bölgeleri boşalttık" dedi.

KADİR TOPBAŞ UYARDI! YAĞMUR DAHA ŞİDDETLİ GELİYOR...

İstanbul genelinde etkili olan sağanak, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Sağanağın, öğlen saatlerinde etkisini artırıp, akşama kadar fırtına şeklinde devam etmesi bekleniyor.

Topbaş'ın açıklaması şöyle:"Bundan daha az yağışlarda çok daha fazla tıkanmalar olurdu. Yurttaşlarımızın da yardımcı olması lazım. Trafiğe çıkmazlarsa daha rahat bir yaşam sürebiliriz. Öğleden sonra daha ciddi bir yağmur beklenmekte. Toprak suya doydu, öğleden sonra dikkatli olunmalı. Benzer olaylar dünyanın pek çok yerinde yaşandı. Dikkatli olursak sıkıntısız atlatırız. Çok şükür İstanbul'da can kaybı olmadı. Saat 14.00'den sonra yağmur bir daha başlayacak. Akşam saatlerine kadar sürecek.Bazı bölgeleri boşalttık."

İstanbul Valis Vasip Şahin de şunları söyledi: "Yağış akşama kadar sürecek, belediyenin bütün ihbar hatları açık. Metro ve tramvay seferlerimizde bir aksama yok. Avrasya Tüneli'nde Yenikapı ve Samatya alt geçitlerindeki su birikintileri nedeniyle tek taraflı olarak ulaşıma durduruldu. "

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkadir topbaş