UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANGELINA JOLIE İLE BRAD PITT’İN GİZLİ SIRRI!

Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma sonrası gizlice buluştukları öne sürüldü. Ancak bu buluşma, ikilinin yeniden birlikte olduğu anlamına gelmiyor.

 ANGELINA JOLIE İLE BRAD PITT’İN GİZLİ SIRRI!

Hollywood Life’ın haberine göre; Angelina Jolie, evde görüşmelerden rahatsızlık duyduğu için çocuklarıyal birlikte Brad Pitt ile dışarıda randevulaşıyor.

42 yaşındaki oyuncunun, Pitt’in daha önce birlikte yaşadıkları evine gitmek istememesi nedeniyle evin birkaç blok ötesinde çocuklarını babalarına bıraktığı ve daha sonra tekrar aldığı belirtildi. Çifte yakın bir kaynak, “Angelina çocuklarını büyüttüğü ve şu anda Pitt’in yaşadığı eve girince duygusalaşıp eski anılarını hatırlıyor. Bu, acı verici ve rahatsız edici durumu yaşamak istemediğinden, buluşmaları evin yakınında yapıyorlar” dedi.

Çiftin buluşma noktasının, Brad Pitt’in evinin yakınındaki otoyolda bulunan evcil hayvan dükkanı yanı olduğu öne sürüldü. Bu noktanın, Jolie’nin şu anda çocuklarıyla yaşadığı Los Feliz’deki eve de çok yakın olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında boşanma davası açmak üzere mahkemeye başvuran ünlü oyuncular, çocuklarının boşanma sürecini atlatması ve ailenin belirli günlerde bir araya gelmesi konusunda birlikte hareket etme konusunda anlaşmıştı

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERangelina jolie  brad pitt