UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YONCA EVCİMİK BURÇİN ORHON’UN AKLINA GİRMİŞ!

Şeker hastası olan ve Son yıllarda hızla kilo alan Süheyl Uygur'un eşi eski dansçı Burçin Orhon, ameliyat masasına yattı.

YONCA EVCİMİK BURÇİN ORHON’UN AKLINA GİRMİŞ!

Tiyatrocu Süheyl Uygur'la evli olan ve kendi adını taşıyan dans okulunda öğrenciler yetiştiren Burçin Orhon, bir süredir fazla kilolarından şikayet ediyordu.

Mide ameliyatı olan  Orhon, eşi Süheyl Uygur ve doktoru Mahir Özmen’le basın toplantısı düzenleyerek son durumu hakkında bilgi verdi. Bambi lakabıyla tanınan Orhon, mide küçültme ameliyatı kararını verdikten sonra bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların kendisiyle aynı rahatsızlığa sahip insanlara yardımcı olmayı amaçladığını söyledi.

Burçin Orhon, operasyon kararı aldığı dönemde en büyük destekçisinin eşi Süheyl Uygur olduğunu söyledi. Ameliyat kararında Burçin Orhon’un arkadaşı ünlü şarkıcı Yonca Evcimik de etkili olmuş. Hatta Operasyon fikri Yonca Evcimik’ten çıkmış.

Orhon'un mide by-pass ameliyatı Prof. Dr. Mahir Özmen tarafından gerçekleştirildi. Burçin Orhon’un ameliyatının başarılı geçtiğini söyleleyen ve bundan sonra bir adaptasyon süreci yaşanacağını belirten Mahir Özmen, obezite cerrahisinin her şeker hastasına uygulanamayacağını, hasta grubunun ciddi seçilmesi gerektiğini söyledi.

Geçirdiği operasyondan sonra son derece sağlıklı görünen Burçin Orhon’un hayali, kilolarından kurtulup sağlığına kavuşmak ve eski günlerdeki gibi formda görünmek.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13