UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘CHARLIE’NİN MELEKLERİ’ OUT ‘YONCA EVCİMİK VE ÇETESİ’ IN!..

Yonca Evcimik' in 1992 yılında hit olan , sözü ve bestesi Şehrazat'a ait " Kendine Gel " şarkısı bugün yeni düzenlemesi ile dijital ortamda piyasaya çıktı. Yoncimik'e şarkıda İrem Derici ve Gökçe eşlik ediyor. Ünlü iletişimci Özgür Aras’ın prodüktörlüğünü yaptığı şarkının düzenlemesini genç müzisyen Çağrı Telkıvıran yaptı.

‘CHARLIE’NİN MELEKLERİ’ OUT ‘YONCA EVCİMİK VE ÇETESİ’ IN!..

Yıllara meydan okuyan Yonca Evcimik ; " Bu şarkı çıktığı zaman büyük ses getirmişti. Biliyorsunuz bu sene profesyonel sanat hayatımın 40. yılını kutluyorum. Bir sürpriz yaparak " Kendine Gel" i yeniden okumaya karar verdim. İrem ve Gökçe şarkıda bana eşlik ediyor. Zaten çok sevilen ve istenen bu şarkının yeni hali daha çok sevilecek. 

Türkiye'de yine bir ilke imza atıp 3 kadın bir şarkıda buluştuk. Çok sağlam bir çete olduk. " dedi. "Kendine Gel" single'ının fotoğraflarında bikini ile poz vermekten çekinmeyen çılgın şarkıcı  "Kendine" Gel ile sizi kendinize getireceğim" diyor.

Şarkı izleyicilerden tam not alırken, klipteki dövüş sahneleri ‘Aksiyon filmi izliyorum sandım meğer klipmiş’ yorumları aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyonca evcimik  irem derici  gökçe