UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KALBİMİN YARISI BOŞTU O DA 'SILA' İLE DOLDU!..

Yıllardan beri her sene tek gittiğim konser Tarkan’dır. Uzun yıllar Tarkan konserlerinde eski şarkılarını dinlesem de Tarkan’ı sahnede izlemek bana mutluluk veriyordu. Harbiye Açıkhava konserlerinde onlarca sanatçı çıkıyordu ama kalbimin yarısı boştu.

KALBİMİN YARISI BOŞTU O DA 'SILA' İLE DOLDU!..

Sıla’yı Harbiye Açıkhava’da izledim ve kendi kendime dedim ki: “Kalbimin yarısı boştu O da 'Sıla' ile doldu.”

Harbiye Açıkhava’yı verdiği 5 konserle dolduran, şarkılarıyla herkesin gönlünde taht kuran Sıla’nın müzik kulağın yok diye konservatuara alınmadığını biliyor musunuz?

Sıla ilk olarak İstanbul’a 17 yaşında geliyor. Sene 1999. İlk sözlerini yazdığı şarkısı “Dağınık Yatak”.

Peki biz Sıla’yı ilk ne zaman tanıdık. Sezen Aksu’yla yaptıkları “Sıla” dizisinin şarkısı olan “Töre”yle tanıdık.

İşte o “Töre” şarkısı hepimize kim bu güzel sesli kız dedirtti. Kulaktan kulağa herkes bu güzel sesli kızı konuşuyordu.  Sene 2006. 1 yıl sonra da Sıla’nın ilk albümüyle “Sıla”yla tanıştık.

Şimdi bu yazıyı yazarken hem de Sıla’nın o güzel şarkılarını dinliyorum. Benimle birlikte Sıla’nın şarkılarını dinleyen arkadaşlarım da neden bu kadar geç Sıla’yla tanıştığımızı sorguluyorlardı.

Biz geç tanışmamıştık. Sıla müzik kariyerindeki merdivenleri ağır ağır tırmanıyordu. İstanbul’a gelişinin üzerinden 18 yıl geçmişti. Sıla bu 18 yılının hakkını verdi. Müzik kariyerinde elde ettiği başarıyı da Harbiye Açıkhava’da verdiği o muhteşem 5 konserle aldı.

Sıla’ya seneye Harbiye Açıkhava’da vereceği konserler için birkaç tavsiye. Konuşmanda sorun yok dinletiyorsun. Kıyafetlerin güzel ama bir konserinde de seni kot pantolon ve bir beyaz t-shirtle görmek isteriz. Duygusal parçaların çok güzel ama hareketli parçalar da istiyoruz. Bir de Mabel Matiz hep olsun.

FAİK ERDEMLİ

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ

faikerdemli@gmail.com

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsıla