UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

LACİVERT RESTAURANT

Yüzyıllardır bolluğun ve bereketin simgesi olmuş Akdeniz Mutfağı’nın seçkin lezzetleri, İstanbul boğazının en romantik manzarasıyla Lacivert’te birleşiyor.

Tarihi bir boğaz yalısında 1999 yılından bu yana hizmet veren ve bir boğaz klasiği haline gelen Lacivert, yaz aylarında bol güneşli ve esintili terasında, kış aylarında ise rıhtımı aratmayan, camekânlı salonlarında misafirlerini deniz manzaralı masalarında ağırlıyor.

Lacivert Restaurant sizi, eşsiz boğaz manzarasında, lezzetli bir sofrada, uzun bir brunch keyfine davet ediyor! Lacivert’teki brunch’ın en önemli özelliği ise yumurtadan sucuğa, peynirden bala kadar sunulan tüm ürünlerin organik olması.

360 İSTANBUL

Birçok uluslararası ödüle sahip 360 İstanbul, tarihi ve kadim Mısır Apartmanı'nın en üst katında yer alıyor. 360 derece nefes kesen İstanbul manzarası eşliğinde, seçkin şarap ve zengin bar mönüsü ile Dünya ve modern Türk mutfağından öğle ve akşam yemeği servis ediyor. Yurtdışından ünlü sanatçılar ve DJ’ler konuk eden 360 İstanbul, canlı showları ile hafta sonları Club’a dönüşüyor.

Bu konsept 4 temel elementten oluşur; Yemek - Atmosfer - Eğlence ve Ambiyans. 360 İstanbul'daki hiçbir element diğerinden daha değerli ya da daha değersiz değildir. Hepsi birbiriyle uyum içindedir.

LEB-İ DERYA

İstanbul’a gelen ve İstanbul’u doyasıya yaşamak isteyen özellikle yerli ve yabancı misafirlerin en sevdiği mekanlardan biri Leb-i Derya. Beyoğlu’nun mistik havasında güzel bir manzara eşliğinde romantik bir akşam yemeği dilerseniz Leb-i Derya Taksim bunun için çok ideal. Aynı zamanda hafta sonu dj performanslarına eşlik eden kokteyller de oldukça lezzetli.

YILDIZ HİSAR

Tarihi ve panoramik İstanbul manzarasına sahip Yıldız Hisar Tesisleri, özgün mimarisi, Rumeli Hisarüstü’ndeki eşsiz boğaz manzarasıyla büyüleyici bir etkiye sahiptir.

Kış aylarında 300 kişilik büyük ve 130 kişilik diğer salonuyla toplam 430 kişilik kapalı salonu; yaz aylarında ise 650 kişilik büyük ve 450 kişilik diğer salonuyla toplam 1100 kişilik kapasitesi bulunan; ağırlıklı olarak Türk mutfağını merkeze alan Yıldız Hisar Tesisleri, Dünya mutfağına da yer vermekte, ayrıca vejetaryen damak tadı için mükemmel seçenekler sunmaktadır. Mutfağında kullandığı malzemeler kalitesi için tedarik zincirine büyük önem vermekte; doğal ve sağlıklı kaynakları temin etmektedir. Yıldız Hisar Tesislerinin organik ürünlerinden hazırladığı seçkin menüsünde; hem et hem balık hem de sebze ızgaralarının yanında sotelenmiş leziz yemek çeşitlerini sunmaktadır. Bunun yanında Yıldız Hisar Tesislerinin kendi bünyesinde hazırlanan tatlı, pasta börek-çörek ve special çeşitleriyle sizlere damak zevki yaşatacak anları sunmaktadır.

VOGUE RESTAURANT

1997 yılından beri Dünya mutfağının özel lezzetleri, İstanbul'un en muhteşem manzarası eşliğinde Vogue Restaurant'ta sunuluyor. Panoramik İstanbul Boğazı manzarası ve eşsiz atmosferiyle İstanbul'un gözde mekanları arasındaki yerini açıldığı ilk günden beri başarıyla koruyor.

İş dünyasının da ilk tercihi olan Vogue Restaurant, Dünya mutfaklarından özenle seçilmiş menüsünde; Akdeniz mutfağı lezzetleri, 70'ten fazla sushi seçeneği ve zengin bir şarap menüsü sunuyor. Pazar günlerine özel açık büfe brunch ise keyifli hafta sonlarının vazgeçilmezi...

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTOP MEKANLAR