UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNENLER

1.GÜLŞEN

Pop müziğin bir dönem fırtına ismi Gülşen, çoluk çocuğa karışınca, müzik piyasasında da çok gerilere düştü.

Eski duruşundan çok uzakta… Şarkıları dillere düşmüyor ve büyük ivme kaybediyor.

Gülşen inenler listemizin 1. sırasında…

2. ECE GÜRSEL:

Kendi dönemindeki bütün mankenler bir yere geldi ama o kaybolup, silinip gitti.

Ece Gürsel, mankenlik furyası bitince, diğer arkadaşları başka kulvarlarda başarılı çıkışlar yakalarken, o ne yapsa olmadı.

Mankenlik döneminden onlarca arkadaşı şöhret üstüne şöhret yakalarken, Ece Gürsel, ses ya da oyunculuk konusunda kabiliyeti olmayan birkaç arkadaşıyla birlikte dibe vurdu ve inenler listemizde 2. sıraya yerleşti.

3.İBRAHİM TATLISES TAKLİTLERİ  (@seccadmehmedi)

Son dönemde eline mikrofon alan herkes bir İbrahim Tatlıses şarkısı söylüyor, onun taklitlerini yapıyor. Onlardan biri de Seccad Mehmedi. İran’ın İbrahim Tatlıses’i diye kendine isim takan şarkıcı İbrahim Tatlıses’in tüm şarkılarını sahnede seslendiriyor. Bizler “Taklitler aslını yaşatır” diyor ve taklit şarkıcıyı bu hafta inenler listemizde 3. sıraya yerleştiriyoruz.

4. CEYLAN

Bir dönemin en çok satan şarkıcılarından biriydi. Küçük Ceylan diye girdi müzik piyasasına. Sesiyle herkesi büyüledi. Ama şimdilerde ne konuşulan müziği ne de doğru düzgün konseri var.

En son Adana'da 19 yıl önce öldürülen bir kişinin cinayetinin azmettiricisi olduğu iddia edilen bir iş adamının Ceylan'ın evinde yakalanması da, var olan Ceylan profilini de büyük zarar verdi. Ceylan listemizin 4. sırasında.

5. LİNET

Varlığı ve yokluğu arasında bir fark yaratmayan bir başka isim de Linet… Geçtiğimiz günlerde hayali olduğunu söylediği Harbiye’de konser veren sanatçı giydiği kıyafetle Bülent Ersoy’a rakip gösterilmişti. Ama kerametin elbisede olmadığını Diva’nın güçlü sesinde olduğunu öğrenememişti. Linet, bu hafta inenler listemizde 5. sıraya girerek bir kez daha hüsrana uğradı.

 


 ÇIKANLAR

1.NEYMAR

Fransa Birinci Futbol Ligi  takımlarından Paris Saint-Germain’in, 222 milyon avroya İspanyol kulübü Barcelona’dan transfer ettiği Brezilyalı forvet Neymar, "tarihin en pahalı futbolcusu" oldu. Neymar’a bu olay transferiyle çıkanlar listemizde ilk sırada yer veriyoruz.


2. RAMIL GULIYEV

Londra'da düzenlenen 16. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 200 metrede, favori yarışçılar Güney Afrikalı Wayde van Niekerk ve Botsvanalı Isaac Makwala'yı geçerek birinci olan Ramil Guliyev ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Milli atletimiz bu başarısıyla çıkanlar listemizin 2. sırasına yerleşiyor. 



3.ALEYNA TİLKİ

Cevapsız Çınlama şarkısıyla büyük bir başarı yakalayan Aleyna Tilki’nin yeni single’ı “Sen Olsan Bari”, YouTube’da 1 haftada 58 milyon kez izlendi. Şarkıya olan ilgiyi saat saat kontrol eden genç şarkıcı bir rekora imza attı ve YouTube’da en çok izlenen ilk 10 video arasına girdi. Şarkı birçok müzik platformlarında 1. olurken genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu başarısıyla çıkanlar listemizin 3. sırasında…

4.SOSYAL MEDYA KUŞU

Dilhan Ünver’in sunumuyla haftanın 6 günü Uçankuş Tv’de ekrana gelen ‘Sosyal Medya Kuşu’ ünlülerin paylaşımları ve birbirinden komik videolarıyla sosyal medyanın nabzını tutuyor. ‘Sosyal Medya Kuşu’ çıkanlar listesinde 4. sırada yer aldı.

5. LERZAN MUTLU

‘Lerzan’la Yalnız Değilsin’ programıyla Beyaz Tv’de izleyici karşısına çıkan Lerzan Mutlu, toplumsal konulardaki hassasiyeti ve duyarlılığıyla izleyiciden tam not aldı. Hem güzelliği hem de sunumuyla gündüz kuşağına yeni bir soluk getiren Lerzan Mutlu bu hafta çıkanlar listemize 5. sıradan giriş yaptı.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNENLER  ÇIKANLAR