UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HABABAM SINIFI'NIN HAYTA İSMAİL'İ ÇIKAN İDDİALARI YALANLADI!

Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman, Tarık Aydın isimli şahsın ortaya attığı “Eşimi kandırdı, yuvamızı bozdu” iddiaları için UçanKuş Tv’ye açıklamalarda bulundu.

HABABAM SINIFI'NIN HAYTA İSMAİL'İ ÇIKAN İDDİALARI YALANLADI!

Ahmet Arıman, Tarık Aydın isimli kişinin boşandığı eşi ile bir yolculuğa başladı. Ahmet Arıman hakkında Tarık Aydın ise şu iddialarda bulundu:

“Eşimle 5 yıl önce tanıştık, hemşerimiz Orhan Gencebay Abim bize çok yardımcı oldu. Düğünden sonra mobilyalarımızı aldı, çok mutluyduk. 'Elif Rana' isminde kızımız oldu. İsmini Orhan abim, Sevim Emre'nin gerçek ismi olan 'Elif'i koydu. Daha sonra oyuncu Ahmet Arıman eşimi kandırdı, artık ne beni, ne kızımızı ne de annesini tanıyor. Hatta annesini darp etmiş. Bana da uzaklaştırma kararı aldırdı, elim kolum bağlı. Defalarca benim nikahım altındayken Beylikdüzü'ndeki evinde polislere yakalattık. En sonunda anlaşmalı boşandık. Şimdi nikah kıyacaklarını duydum. Ahmet Arıman 62, eşim 23 yaşında...”

Bu iddialar sonrası ulaştığımız Ahmet Arıman ise olaya şu açıklamayı getirdi:

“Biz hanımefendiyle geçen sene bir etkinlikte tanıştık. Tanıştığımız dönemde bana eşinden boşandığını söylemişti. Ancak boşanmadıklarını bir ay sonra öğrendim. Kendisi çekinmiş bana önce anlatamamış sonra Tarık Aydın isimli şahsın kendisine çok kötü davrandığını bu yüzden de boşanma davası açtığını. Aylardır da annesinin evinde kaldığını anlattı. Mahkeme kararını da gösterdi. Bu süreçte hem beni hem de eşim olacak hanımefendiyi sürekli şikayet etti. Karakolda tutanaklarımız var. Eşim olacak hanımefendi, kendi isteği ile geldiğini defalarca söyledi. 3, 4 ay önce boşandılar. O adamın soyadını bile taşımıyor. Evet bir kızı var. Kızını çok seviyorum. Birbirimizi de seviyoruz. Bundan daha önemli ne olabilir? Bu rezillik değil, benim vicdanım çok rahat. Ayın 29’unda da nikahımız var sizleri de beklerim.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERahmet arıman