UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOG ŞENAY YANGEL GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİLERİNİ AÇIKLADI!

Astroloji Dünyasının Messi'si Doktor Astrolog Şenay Yangel, 21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasını anlattı.

ASTROLOG ŞENAY YANGEL GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİLERİNİ AÇIKLADI!

Tutulmalar Astroloji de yüzyıllardır gözlemlenerek kayıt altına alınmış ve daima çok önemli göksel olaylar sıralamasında ilk sırada yer almıştır. Bitiş ve başlangıçlar yıkım ve yapılanmalar tutulma enerjilerinin yansımalarıdır. Yeni Ay Dolunay gökyüzünün kısa süreli olarak etkileneceğimiz olağan yansımalarıdır. Fakat tutulmaları daima dikkate almalısınız. Her Güneş ve Ay tutulmasının etkisi 6 ila 12 ay boyunca yaşamlarımızda etkisini sürdürecektir.

Güneş tutulması: Ay, Güneş ile Dünya’nın arasına geldiği zaman ve Güneş’in ışığını kestiği zaman oluşur. Güneş tutulması daima Yeniay’dır. Güneş tutulmaları kişilerle birlikte geniş kitleler üzerinde de etkili olur,

Güneş’in tutulma esnasında bizlere yansıyan hayat enerjisi zayıflar. Güneş otorite ve liderlikle ilişkilendirildiğinden bu dönemlerde yönetimlerde zayıflama karışıklıklar ve kaoslar yaşanabilir. Geçmişe ait konuların yeniden karşımıza çıkması. Bölgesel olarak depremler kazalar yangınlar, Güneş tutulmasının yansımaları arasındadır.

Güneş ve Ay tutulmaları 6 ila 12 ay boyunca bireysel ve bölgesel olarak etkisini göstermeye devam edecektir. Bireysel olarak Güneş tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmişse o evle ilgili konularda etkili olacaktır. Tutulmaların doğum haritamızda evlere göre etkileri ise Tutulmanın derecesi ve gerçekleştiği burca göre etkiler olumlu ya da olumsuz olabilir!

Güneş astrolojide Baba, ruh ve ego güç̧, otorite ve hırs yönetme, hükmetme statü ile ilişkilidir. 21 Ağustos 2017 Türkiye saati ile 21:26 da Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sırasında İletişimin gezegeni Merkür geri harekette olacak, Tutulma aksı Amerika Birleşik Devletleri hattında etkili olacak.

Güneş’in temsil ettiği alanlar, astrolojik açıdan en büyük güvenlik açığı olan alanlardır. SAĞLIK ile ilgili sorunlar tüm dünya da lider otorite sanat dünyasında tanınmış kişileri yakından etkileyebilir. Özellikle Aslan burcunun 3ncü 10 gününde doğanlar için dikkatli olunması gereken zamanlar tutulma, altı aylık bir süre boyunca vücudu zayıflatabilir, halihazırda sağlık sorunları olanlar tutulma enerjisi ile daha da fazla etkilenebilirler. Özellikle toplumda bilinen tanınan kişiler için şöhret veya başarı için tetikleyicileri enerjileri de harekete geçirecek bu tutulmalar.

Doğum haritalarında kötü yerleşime sahip gezegenler ile etkileşimde bulunup bulunmadığına bağlı olarak gerçekleşecektir bu yansımalar. . ABD başta olmak üzere pek çok dünya ülkesinde skandallar ABD, İngiltere Çin Kore ve Yunanistan ve Almanya’da tanınmış kişilerin sansasyonel ve sağlık sorunları yine hükümetler ile ilgili ani gelişmeler skandallar yaşanabilir.

Türkiye’de de bazı skandallar yaşanabilir. Darbe girişimi ile ilişkili devam eden mahkemelerde çarpıcı gelişmeler ülke gündemine oturabilir.

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan ve Kova olanlar ve yine Doğum haritalarında Aslan ve Kova önemli gezegenleri olan kişiler, kurumlar ve ülkeler için önemli gelişmeler yaşanabilir. Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, dünyanın dört bir yanında ki hükümet liderleri için büyük önem taşımakta. Özellikle ABD Başkanı ve hükümet yetkilileri için özel bir öneme sahip bu tutulma.

Tutulma, ülkelerin haritasında hangi evde yerleşmiş ise küresel dünyada iktidarda olanlar için ihtiyatlı bir zaman olduğu vurgusunu ortaya koymakta. Bu durum liderlerin sağlığı güvenliği ile ilgili teşebbüslerinin başarısı için endişe demektir. Bu Güneş tutulması Donald TRUMP, için zorlu etkilerin yoğun olacağını vurguluyor.

7 Ağustos 2017 Kova burcunda gerçekleşen Ay tutulması ABD ve  Kuzey Kore arasında gerginliklere neden oldu. 21 Ağustos ta gerçekleşecek Aslan burcunda ki tutulma bu durum başta olmak üzere, Dünya genelinde mevcut sorunları daha da zorlaştıracaktır; Tutulmaların doğası budur.

Dünya ve ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde Kova Aslan tutulmaları kitleler toplumlar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. İklimler siyasi gelenek gibi alanlarda büyük değişiklikler yaşanabilir. Bu tutulmalar siyasi dini liderleri fazlası ile etkileyecek enerjileri barındırmakta. Liderleri yerinden etmek, suikastlar askeri müdahale siyasi oyunlar yoluyla iktidardan düşürme gibi eylemler söz konusu olabilir.

Özellikle de denizlerde büyük fırtınalar sudan gelecek hastalıklar zararlar doğa olayları bu tutulmanın işaret ettikleri arasında. 21 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması tutulma esnasında Merkür’ün geri hareketi ve kuzey ay düğümü etkisi ile Finans piyasaları, Uluslararası seyahat, iletişim, ulaşım; Din inanç felsefe ile ilgili konular; Toplumların ortak değerleri ve davranış kuralları ile ilgili pek çok kriz ve değişimler yaşanabilir.

Bu tutulma ile Özellikle Kalp ile ilgili sağlık sorunları artabilir ve bu anlamda ani sorunlar yaşanabilir. Uluslararası arenada silah ticareti silahlar ile ilgili olaylar kimyasallar gibi pek çok konuda büyük tartışmalar yaratacak durumlar skandallar yaşanabilir.

Ne diyor Hz. Mevlana ZOR DİYORSUN! Zor Olacak’ ki İMTİHAN olsun.

Tutulma enerjisi ile olaylar hemen anında ortaya çıkmayacak, İlerleyen aylarda gelişecek etkileri aklımızdan çıkarmamalıyız. Tutulumun etrafında ve sonrasında meydana gelecek iklim ile ilgili sorunlar, depremler, kasırgalar, sel, yangın kazalar. Güneş tutulması, bu olayların herhangi birinde 6 ve 9 ay ( bu süre 12 ayı da bulabilir) olma ihtimalini beraberinde getirir ancak gerçekleşmesi gerektiğini söylemez.

Tutulmalar kalbine yönelenler kalbini yok saymadan halen duyguyu ruhlarında barındıranlar için kontrolümüzün dışındaki şeylerle zaman harcamamız noktasında uyarıcı enerjileri barındırır.

TUTULMALAR Önemlidir. Dağılan kırılan kalbimizi hayatımızı toparlamamız uyanışa geçmemiz BİRLİK düzenine idrak etmek ben demekten uzaklaşıp BİZ olmak adına olgunluğa erişmek sevenin kıymetini bilip sevgi ile karşılık vermek emek çaba gösterip yanlışla doğruyu ayırt etmek egodan kinden nefretten kıskançlıktan uzaklaşıp ruhun özüne inmek sahip olduklarımız için şükretmek için PİN kodlarımızı çözmek için fırsattır aslında bu dünya tiyatrosunun oyuncuları olarak bizlere. İşte bu nedenlerle tedbirler alıp günlerimizi doğal bir şekilde yaşamaya devam etmeliyiz.

Sonuçta Gökyüzü Yüce ALLAHIN hizmetindedir. Bizlere düşen ise dikkatli olmaktır.

Tutulma enerjisi ile ruhumuzda ki iyi ve kötü yönlerimizi yaşadıklarımızı yaşattıklarımızı sorgulamalı ve yönümüzü yeniden tayin etmek için çabalamalı kendimize şu soruları sorma cesaretini ve itirafını yapabilmeliyiz.

Dostu düşmandan ayırabilmeyi sahiplenmeyi öğrenebildim mi?Tek kaybedilen yarışın zamanla olduğunu fark edip nerede yavaşlamam nerede durmam gerektiğini belirleyebiliyor muyum?

Umduğunu değil bulduğuna şükredip var olabilmeyi anlayabildim mi?

Eğrinin Doğru olmayacağını kabullenebildim mi?

Egomun beni esaret çarmıhına gerdiğini yenemediğimde beni nasıl alt ettiğini görmek için kalbimin sesine kulak verip gerçek beni bulmak için değerlerime yöneldim mi?

Başkalaşmadan özümle tamamlanabilmeyi denedim mi?

Hayatını Taktikler ile yönetenlere aynı şekilde de değil de beni ben yapan Özelliklerim ile şahsına münhasır bir insan evladı olarak davranabiliyor muyum?

Bana benzerler ile mutlu olmaya çalıştım mı?

Aşkın gerçeğinin vazgeçmemekten geçtiğini verdikçe çoğaldığını anlayabiliyor hissedebiliyor muyum?

Son olarak dünümle kavga etmeyi bırakıp anda kalmayı şükredecek ne denli fazla değerimin olduğunu fark ederek mutlu olabildim mi?

Ha birde ölüp te dirilmeyi sabırla yoğrulup büyümeyi öğrenip öğretmeyi vazgeçmeyerek doğru yaptığım şeyleri yaşayarak öğrenmek için gönüllü müyüm?

İşte bu cevapları verdikten sonra Tutulmanın enerjisinin getireceği yansımaları Sağlıkla Aşk ile İnanç ile güzellikler aile ile sevgi ile sabır ile güzellikler dolu bir sürece daha şükürle HOŞGELDİN diyor minnet ile kucaklıyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  burç