UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARKADAŞLAR YAPMAYIN. O SAAT O SAAT DEĞİL…

Saat konusunda mütevazı olamayacağım. Burcu Esmersoy’un kolundaki saati görenler Arda Turan’nın saatini niye hala takıyorsun,niye çocuğun saatini vermedin diye peşine düşüyorlar.Arkadaşlar o saat o saat değil.

ARKADAŞLAR YAPMAYIN. O SAAT O SAAT DEĞİL…

“Arda’nın Saati Burcu’nun Kolunda” haberini yaptığımda tarihler 15 Nisan 2015’i gösteriyordu. Burcu Esmersoy’un Arda Turan ile samimi olduğu günler. O günlerde Arda Turan, Burcu Esmersoy’u oynadığı reklamlarda oynatıp 150 bin lira veriyor, Burcu Esmersoy, Arda Turan’ın doğum gününe gizlice katılmak için Barcelona’ya gidip pastanın içinden çıkıveriyordu.

Arda Turan için Burcu Esmersoy her zaman elinin altındaydı. Aynı İdil Fırat gibi.

İşte o günlerde sıkı bir saat koleksiyoncusu olan Arda Turan’ın yatak odasında bulunan saatlerini bilmeyen kimse yoktur. Arkadaşlarına karşı çok bonkör olan Arda Turan, evine giren her arkadaşına fiyatları  yüz binleri bulan saatleri takmaları için izin verirdi. Tabi ki geri vermek şartıyla.

İşte o zamanlar Burcu Esmersoy da Arda Turan’ın evine giren en yakın arkadaşlarındandı. Burcu Esmersoy da Arda’nın bu promosyonundan yararlandı. O da Arda Turan’ın o nadide 2 milyon Euro’luk saat koleksiyonunun en değerli parçalarından biri olan Patek Philippe Nautilius altın modelini seçti. O zamanlar 250 bin lira olan saatin şimdiki fiyatı 300 bin lira (82.500 İsviçre Frangı)

Bilirsiniz erkeğin arabası, saati önemlidir. Aradan uzun bir zaman geçtiği halde Arda’nın saati bir türlü geri gelmiyordu. Arda arkadaşlarıyla Burcu’ya saatimi ver diye haber gönderdiği halde Burcu hiç oralı olmuyordu. Arda Turan arkadaşlarına Burcu için “Bu kız beni kullanıyor demeye başladı.”

Gel zaman git zaman Arda Turan sevgili yaptı. Aslıhan Doğan, Arda Turan’a artık göz açtırmıyordu. Aslıhan Doğan, Arda Turan’ın aşk dedikodularına karıştığı isimlerden önce İdil Fırat sonra da Burcu Esmersoy’u hayatlarından çıkardı. Olan işte o güzelim saate olmuştu.

Burcu Esmersoy bugünlerde yine saatiyle gündemde. Ama o saat Arda Turan’dan aldığı saat değil.

Burcu Esmersoy’un kolundaki saatin markası, dünyada spor saatler konusunda bir numaralı marka olan Audemars Piguet. Modeli Royal Oak.

Burcu’nun kolundaki saatte altın. Fiyatı da Arda’dan aldığı saati aratmıyor. 210 bin TL (57.200 İsviçre Frangı).

Arkadaşlar dediğim gibi Burcu’nun kolundaki saat Arda’nın saati değil. Arda’dan aldığı Patek Philippe’di,şu an da kolunda taktığı Audemars Piguet.

FAİK ERDEMLİ

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFAİK ERDEMLİ