UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIYAMET KOPACAK! UYUŞTURUCUYA DÜŞEN ÜNLÜLER KİMLER? ŞOK İDDİA!

Akşam gazetesinin her dediği çıkan isimlerinden Özkan Tamirak az önce attığı tweetle ve duyurduğu haberle sosyete ve ünlüler dünyasını paniğe soktu.

KIYAMET KOPACAK! UYUŞTURUCUYA DÜŞEN ÜNLÜLER KİMLER? ŞOK İDDİA!

İŞTE O PAYLAŞIM:




İŞTE O HABER: 

Tiyatro eğitimi alarak bağımlı rolüne giren kadın polis, sosyeteye uyuşturucu satan çeteyle buluştu. Düğmeye basan narkotik ekipleri, aralarında iki modelin de bulunduğu 9 torbacıyı kıskıvrak yakaladı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Şişli ve Nişantaşı’nda sosyete dünyasına uyuşturucu satan torbacıları yakalamak için başarılı bir operasyona imza attı. Alışılmışın dışında bir yönteme başvuran polis, kadın narkotikçiye bağımlı rolü oynaması için tiyatro eğitimi aldırdı. Bir bağımlının torbacıya nasıl sipariş vereceği ve nasıl davranacağı profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından bayan narkotik polisine öğretildi. Operasyon için altyapı çalışmalarını tamamlayan polisler, Nişantaşı’nda lüks bir kafeye yerleşti. Özel eğitimli bayan narkotik polisi Whatsapp üzerinden torbacıları tek tek arayarak müşteri kılığında sipariş verdi.

ÇEŞİT ÇEŞİT ZEHİR BULUNDU

9 kişinin ev ve arabalarında yapılan aramalarda, bin 100 gram ot esrar, 200 gram toz esrar, 500 gram Skunk, 20 bin 335 TL, 31 adet 9 mm çapında fişek ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Bağımlı rolünü başarıyla oynayan kadın polis torbacıları ayağına kadar getirtti. Torbacılar, Narkotik polisleri tarafından toplandı. Operasyonda, ünlü modeller Burak Sabuncu ile Sevgi Avcıoğlu'nun aralarında bulunduğu 9 kişi yakalandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13