UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAÇIRILAN GENCİN İNANILMAZ KURTARILMA ANI!..

Esenyurt’ta akıl almaz bir şekilde evinden kaçırılan genç, polis tarafından başarılı operasyonla kurtarıldı.

KAÇIRILAN GENCİN İNANILMAZ KURTARILMA ANI!..

Esenyurt'ta Suriyeli bir genci kaçırarak ailesinden 50 bin lira fidye isteyen 3 Suriyeli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gasp Büro Amirliği Rehine Kurtarma ve Müzakere Timi tarafından kurtarılan genç, ailesine teslim edilirken operasyon anı kameralara yansıdı.

Esenyurt İnönü Mahallesi’nde bir eve zorla giren 3 Suriyeli, Musaab Faruk Alyasin(19) bıçakla tehdit ederek kaçırdı. Şüpheliler 50 bin lira fidye istedi. Çocuklarının kaçırıldığını öğrenen aile durumu polise bildirdi.

Belirlenen adrese operasyon düzenlendi

Müzakere Ekipleri, ilk olarak Alyasin’in Suriye’deki ailesi ile irtibata geçerek şüphelilerle iletişim halinde kalınmasını ve istedikleri fidyenin verileceğini kabul etmesini istedi. Operasyon için düğmeye basan ekipler şüpheli 3 Suriyeli Musaab E. (35), Hasan Z. (25) ve Amma D.’yi(30) kıskıvrak yakaladı. Fidye amacıyla kaçırılan Musaab Faruk Alyasin kurtarılarak ailesine teslim edildi.

Operasyon anı kameraları yansıdı

Kameralara yansıyan görüntülerde polis ekiplerinin fidye için elindeki tuttukları rehine ile aynı odada yakalandığı görülüyor. Müzakere ekipleri tarafından kurtarılan rehinenin emniyetteki işlemleri ardından İstanbul’daki akrabasıyla kavuşma anı görüntülere yansıyor.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSURİYE ESENYURT REHİNE