UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VODAFONE, “PASS” PAKETLERİYLE KİŞİYE ÖZEL BİR DÜNYA!..

Vodafone’un, sınırları ortadan kaldıran yeni dünyası “Vodafone Pass”a özel gerçekleştirilen gecede iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü simaları Bodrum Moon Beach’de bir araya geldi.

VODAFONE, “PASS” PAKETLERİYLE KİŞİYE ÖZEL BİR DÜNYA!..

Vodafone Red partisi, Bodrum’a damgasını vurdu.

Geceye dair görüşlerini bildiren, Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “Bugün, harika bir lansman için buradayız. Vodafone Türkiye olarak, bugüne kadar müşterilerimize pek çok ilki sunma fırsatımız oldu. Bugün de yine bir ilki sunuyoruz. Vodafone grubunun tüm dünyada lansmanını yaptığı harika bir ürün olan “Vodafone Pass” hayatımızdaki bütün tutkularımızı, dijitaldeki tutkularımızı sınırsız yaşamamızı sağlıyor. Vodafone grubunun geliştirdiği ve tüm dünyada lansmanı yapılan bu ürünle, artık dünyadaki diğer içeriklere erişimimiz kolay olacak. Kullanıcılar, Vodafone Pass paketleriyle birlikte uygulamaları internet yemeden takip etmiş olacaklar” dedi.

Vodafone Türkiye Marka Ve Pazarlama Strateji Direktörü Ebru Özgeç ise gecede bu yenilikle ilgili görüşlerini şöyle aktardı: “Vodafone’nun globalde lanse ettiği, “Vodafone Pass” ürünün lansmanındayız… Şu anda 6. Ülke olarak çıkıyoruz. Mesela sosyal medyada çok vakit geçirmeyi sevenler için “Vodafone Pass Sosyal Medya” paketini çıkartıyoruz. Video izlemeyi sevenler içinse “Vodafone Pass İzle” paketi var. Vodafonlular bu paketleri sınırsız, fatura aşımı korkusu olmadan kullanabiliyorlar” dedi.

Yeni "Vodafone Pass" paketlerinden yararlanmak isteyen Vodafonelular için internetinden yemeyen "Vodafone Pass" ek paketleri sunulacak. Buna göre Vodafonelular, Vodafone Pass İletişim, Vodafone Pass Müzik, Vodafone Pass Video ve Vodafone Pass Sosyal paketlerini ayrı ayrı satın alabilecek.

Vodafone Pass ek paketleri, ayda 6 TL'den başlayan fiyatlarla sunulacak.   

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVODAFONE PASS RED