UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ UÇUYOR!.. UÇANKUŞ MEDYA ALDI BAŞINI GİDİYOR!..

UçanKuş Medya son aylarda büyük bir hızla büyüyor, gelişiyor, kısacası aldı başını gidiyor.

UÇANKUŞ UÇUYOR!.. UÇANKUŞ MEDYA ALDI BAŞINI GİDİYOR!..

UçanKuş Medya, son ayların en çok dikkat çeken medya kuruluşu oldu.

Birçok medya kuruluşunun zor günler geçirdiği, hatta arka arkaya televizyon kanallarının dahi kapandığı bir ortamda, UçanKuş Medya, zor günleri adeta fırsat olarak değerlendirdi ve hiç hız kesmeden tam tersi yayın hayatında tam gaza bastı.

Öncelikle, 4 .yılında olan Türkiye’nin ilk ve tek sosyal yaşam kanalı olan UçanKuş TV, rakipsiz olduğu bu kulvarda, öncelikle AB Grubu seyircinin ve özellikle de kadınların vazgeçilmez bir kanalı oldu.

UçanKuş TV hızla büyürken, 360 derece bir yayın tarzı olan UçanKuş Medya’da, internet sitesi tarafı ucankus.com da aldı başını gidiyor. Mobil versiyonuyla, aplication’uyla, BiP’te yer alan kanalıyla müthiş bir aşama kaydetti.

Aynı şekilde UçanKuş Medya’nın sosyal medyası da işte bu sürate ayak uydurdu.

Twitter, Instagram ve facebook hesapları da çok çok çok iyi gitmeye başladı.

Rakamsal bir örnek verirsek; bu mecralar içinde sayısal olarak az görünen ucankusmedya (294.000) instagram hesabımızda bile hareket o kadar yoğun ki!.. Hesap şu anda 300.000 civarında takipçiye sahip olmasına rağmen, takip eden-etmeyen ama ucankusmedya instagram hesabını sürekli ziyaret eden, haberleri okuyan, görüntüleri izleyen kişi sayısı milyonları buldu.

İşte 6 günlük rapor:

7-13 Temmuz haftası erişilen hesap sayısı: 3.877.823… Yine gösterim sayısı ise 46 milyona yaklaşmış durumda: 45.695.560

Yaş aralığında ise 25-34 yaş gurubu en çok takip eden kitle olarak dikkati çekerken, erkek-kadın oranı ise şöyle: Erkek: Yüzde 26, Kadın: Yüzde 74

Görüldüğü gibi, takipçi sayısı fazla görünen bazı ünlülerden çok daha fazla etkileşim yaratıyor UçanKuş!..

UçanKuş Medya’yı, televizyon kanalımızdan, internet sitesi ve sosyal medya hesaplarımıza kadar zirveye çıkaran izleyicilerimize çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçankuş tv  uçankuş medya