UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOMBA AŞK İDDİASI!

Kim Kardashian ile boşanma sürecinde olan Kanye West'in, Irina Shayk ile aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü! Kardashian'ın bu konu hakkında ne diyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

BOMBA AŞK İDDİASI!

2014 yılında Kim Kardashian ile dünyaevine giren ve şimdilerde boşanma aşamasında olan Amerikalı rapçi Kanye West'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

West'in, Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan ünlü model Irina Shayk ile birliktelik yaşadığı konuşuluyor.                          

Söz konusu söylenti, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıktı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor" mesajı dedikoduları alevlendirdi.                                    

Irina Shayk, 2010 yılında West’in "Power" müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.                    

West'in, Kim Kardashian ile boşanma davası sürüyor. Kim Kardashian ve Kanye West, bu süreçte uyumlu olmayı sürdürüyor. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikili, ayrıca çocuklarının ortak velayeti konusunda da hemfikir.                               

Irina Shayk da 2010'da dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile birlikteliğe başlamıştı. 2015 yılına kadar aşk yaşayan ikili, sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı.                                  

Shayk, ardından kızı Lea'nın babası olan Bradley Cooper ile birliktelik yaşamaya başlamış ancak 2019 yılında yollarını ayırmıştı. İkilinin ayrılık nedeni olarak ise şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti.

'A Star Is Born' filmindeki rol arkadaşı Lady Gaga ile Bradley Cooper hakkında çıkan aşk dedikoduları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Son Güncelleme: 26.05.2021 21:08:38
ETİKETLERkim kardashian  kanya west  irina shayk