UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAĞLIK BAKANI KOCA, BİNALİ YILDIRIM'IN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul'da rutin kontroller için gittiği hastanede, bir damarının tıkalı olduğu tespit edilince anjiyo oldu. Yıldırım'a stent de takıldı.

SAĞLIK BAKANI KOCA, BİNALİ YILDIRIM'IN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği iddiası sonrası, Bakan Koca'dan "Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" açıklaması geldi.

ERDOĞAN'IN ZİYARETLERİNDE YER ALMAMIŞTI

Seçimler sonrası ilk ziyaretini, en çok oy aldığı Bayburt ve Gümüşhane'ye dün gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekibinde AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın yer almaması dikkat çekmişti. Bugün ise Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği iddiası ortaya atıldı.

"ÖNEMLİ BİR SAĞLIK SORUNU BULUNMAMAKTADIR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 9.07.2023 18:46:03
ETİKETLERbinali yıldırım