UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADLİYE BARONLARI, “BİLİNEN” BİR “ÖZEL UÇAK”LA KAÇABİLİR!

UÇANKUŞ UYARIYOR! BU BARONLARIN HERKESTEN GİZLİ, “BİR ÖZEL UÇAK”LA SÜREKLİ “SEFER” YAPTIKLARI BİLİNİYOR!

ADLİYE BARONLARI, “BİLİNEN” BİR “ÖZEL UÇAK”LA KAÇABİLİR!

UÇAK, “ADLİYE BARONLARI”NIN GİZLİ FİNANSÖRÜNE AİT!!! SÜREKLİ YOLDA-HAVADA!!! BİRİ İNİYOR-BİRİ BİNİYOR! KİMİNİN ADLİYE’DEKİ KONUMUNDAN FAHRİ KONSOLOS OLMASINDAN DOĞAN AVANTAJLARIYLA “VIP”İ KULLANMA YETKİLERİ VAR! FİNANSÖR İŞİNSANI ASLINDA, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ÜSTÜNÜ ÇİZDİĞİ BİRİ! AMA FARKETMİYOR! BUNLAR KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN DEDİĞİ GİBİ SİYASİ DEĞİL “RANT ÜSTÜNE KURULU” BÜYÜK-GENİŞ BİR ÇETE! VE ESLİ DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU’YLA DA ARALARI ÇOK İYİYDİ! ŞİMDİ DE, NE YAPIP EDİP YENİ BAKAN HAKAN FİDAN’A YAKLAŞMA PEŞİNDELER!

Çok detay var.

Şimdilik, önce Emniyet’e değil de özellikle MİT’e ihbar yapıyoruz. Sonra açıklarız, bunun da sebebi var.

BU ARADA, TÜM BU HABERERİ CESURCA YAPMAMIZA ŞAŞIRANLARA:

Onlar, böyle haberler yapılınca hemen patronları hedef alıyorlar. Bizimki, yani Can Tanrıyar’ı zaten cezaevine attırdılar. O da bize, “Beni üstüste hapse attıracak halleri yok ya, zaten buradayım. Bu Başsavcı’nın ortaya çıkardığı skandalı rahatça yazın. Daha ne yapacaklar ki bana… Ancak burada öldürtmeleri lazım. Ama burada feci güvenlik var, asla başaramazlar. Yani ben Silivri’de güvendeyim. Sayın Başsavcı İsmail Uçar’ın ortaya çıkardığı olayların hiç peşini bırakmayın… Liderlerini de, esas Baronları da açıklamayı bana bırakın” dedi.

Valla her medyanın patronu Can Tanrıyar gibi olsa… 6 Aydır, suçsuz-yargısız-mahkemesiz yatırıyorlar, bir kere bile boynunu eğmedi.

Son Güncelleme: 17.10.2023 22:55:42